BTS RM & Drunken Tigers "Timeless"

BTS_RM

BTS su na svetskoj turneji (trenutno u Japanu), njihov film se uspešno prikazuje širom sveta (uključujući i region), RM je izbacio mini varijantu mixtape_a (playlist - opširnije) i na sve to dodao još jednu saradnju. Pesma nosi naziv "Timeless" i naći će se na 10. (ujedno i poslednjem) albumu grupe Drunken Tigers koja je uvela hip hop u K-pop (kako je nastao K-pop - ovde).


Čitava priča je krenula negde u aprilu (opširnije), kada su BTS uputili podršku grupi nastaloj još 1998. godine. Usledile su obostrane pohvale, a sve je rezultovalo pesmom koja je velikom brzinom stigla do 1. mesta na iTune listama širom sveta.


Nedavno je Suga posetio Epic High (opširnije), sada imamo duet RM & Tiger JK, uz to možemo dodati kompletan rad do danas i brzo postaje jasno koliko su optužbe sa početka karijere (da su izdali hip hop) bile neosnovane.


Za kraj, vratimo se na Drunken Tiger. Album nosi naziv "X: Rebirth of Tiger JK", sadrži 24 pesme i 6 skitova (2CD), a pored RM_a na albumu gostuje još nekoliko zvučnih imena: Vernon (SEVENTEEN), Dok2, Defconn, HaHa, Superbee, Eun Ji Won (Sech Kies)... Mada je ovo kraj za Drunken Tigers, alfa i omega grupe Tiger JK ostaje u muzici. Osnovao je grupu MFBTY (My Fans are Better Than Yours) i pokrenuo izdavačku kuću Feel Ghood Music




Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku