BTS RM novi solo izlet "mono"

BTS_RM

Tek što su napustili Evropu i otišli na kraći odmor ili bolje reći na pripreme za azijsku turneju i album "LY: Answer" za japansko tržište, stiglo je novo iznenađenje. Ovog puta, za to se pobrinuo lider grupe izbacivanjem novog mixtape_a.


Zapravo, ovo nije klasičan mixtape, već (kako i stoji u nazivu) playlist_a koja sadrži sedam pesama. Kakogod, na iTune_u to je album i kao takav se za čas popeo na prvo mesto u velikom broju država (SAD, Velika Britanija, Španija, Nemačka...). Interesantno, RM je ovim izdanjem srušio rekord koju su držali BTS sa albumom "LY: Answer", a koji se odnosi na broj prvih mesta na iTune_u u različitim državama.


Kao gosti pojavljuje se engleski elektro duo HONNE (producirali su pesmu "seoul"), tu je i nama manje poznat korejski izvođač eAeon (član dua Mott i dobar RM_ov prijatelj) kao i prilično poznat korejski indi bend Nell. Na prvi pogled može se učiniti da nedostaju zvučnija imena, ali pošto preslušate album (playlist_u) ubrzo shvatate da za tim nije bilo potrebe.


Dakle, da li je ovo album ili ne? Kako ima sedam pesama i traje oko 25 minuta, možemo ga posmtrati kao mini album. Da li vredi? Da, zvuči odlično - neće vam pomoći kod žurki, ali za opuštanje ovo je pravi izbor - a uz to i besplatan je. Drugim rečima, ovo je RM_ov poklon fanovima. Uživajte (link za skidanje se nalazi u Big Hit tvitu).



* Naziv playlist_e i pesama se namerno pišu malim slovima.

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku