BTS Suga & Epic High

BTS_Suga

Nekada davno Suga je išao u studio koji se nalazi u njegovom rodnom gradu (Daegu) i kreirao bitove za novčanu naknadu od koje je mogao da kupi autobusku kartu kako bi se vratio kući ili hamburger. U danima kad je želeo da udovolji svom stomaku, do kuće koja je bila prilično udaljena išao je pešaka. Godine su prolazile, Yoongi je postao član grupe BTS, grupa je postala jedna od najpopularnijih na svetu, a danas kad pitate BTS Genija kako provodi dan odgovoriće vam jednostavno - spavam, radim, jedem. Ipak, dovoljna je jedna fotografija na Twitter_u i da Suga sve ostavi bez teksta.


Mada je ova fotografija oduševila fanove, nešto drugo je naišlo na znatno veći odjek. Naime, Yoongi je često u intervjuima naglašavao da je odluku da postane reper doneo nakon što je čuo Epic High i njihovu pesmu "Fly". Hip Hop grupa Epic High je nastala 2003. godine, čine je Tablo, Mithra Jin i DJ Tukutz, od kojih je svakako najpoznatiji Tablo. Ove godine su izbacili album, a skriveni gost bio je Suga. Nakon izlaska BTS albuma "LY: Answer", Tablo je objavio fotografiju na kojoj se vidi da sluša "Trivia: Seesaw". Najzad, onošto je oduševilo fanove je današnji dolazak Suge u goste grupi koja je najviše uticala na to da počne da se bavi muzikom. Da li je dvanaestogodišnji Yoongi mogao da nasluti u kom pravcu će mu krenuti život...

 
Početkom 2012. Epic High su nastupali u muzičkom šou programu "Music Core" koji emituje južnokorejska TV mreža MBC i tom prilikom izveli "Fly", koga zanima kako zvuči pesma koja je Yoongi_ja odvela u svet muzike može da pogleda klip sa Trube (dole). Pesma je izašla 2005. godine, a pojavila se i u video igricima FIFA 07 i Pump It Up.


Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku