BTS priča uz klopu i piće - Suga deo

BTS_Aktuelno

Suga retko pokazuje emocije, još ređe kuca poruke, a gotovo nikad u znak podrške ne govori "volim te". Zato, kad to uradi nije iznenađen samo A.R.M.Y već i članovi benda!


Dakle, najveće iznenađenje večeri dogodilo se kada je V priznao da je nedavno od jednog člana benda dobio prilično dug sms (preko 20 redova).


Način na koji je to saopštio skrenuo je pažnju prisutnihi dalo se naslutiti da iza poruke stoji Suga.


Reakcija je bila burna i bučna!


Jin i RM su na najbolji način objasnili zašto se ta informacija graniči sa neverovatnim. Jin je rekao da je do sada ukupno od Suge dobio jedva 5 poruka, a RM da kad sakupi sve Sugine poruke u poslednjih sedam godina ne bi imale ni približnu dužinu koju ima poruka koju je V dobio.


Suga je junački podnosio prozivke, ali priča još nije bila gotova...


Pošto je V rekao da se poruka završila sa "salanghae" (volim te; naravno misli se na prijatelja, a ne na zaljubljenost), ostali su još jednom bili šokirani.


Takve reči Suga retko izgovara, a većina misli da ga nikad nije čula da to nekom govori. Još jednom, reakcija je bila burna i bučna...


Jin je primetio da su najtoplije reči koje je od Suge ikad dobio bile: Hoćeš da jedeš?


Sugina iznenađenja se ovde nisu završila. Ovog puta, buka je nastala kad je Jungkook izjavio da je i on od Suge dobio poruku koja se završava istim rečima,


Najburnije je reagovao Jimin koji je od Suge zahtevao da i njemu kaže da ga voli, što je Suga i učinio. Reakciju ChimChim_a na ove Sugine reči možete videti na slici ispod.


Kako je mastermind Yoongi procenio kome i kad je potrebna podrška ne znamo, ali očigledno je bila pun pogodak (ne zaboravite da V i Jungkook nose ovaj album, tako da je izbor logičan).

prvi deo         drugi deo

kraj!

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku