BTS priča uz klopu i piće - prvi deo

BTS_Aktuelno

J Hope cirka pivo na slamčicu, V otkriva da je od Suge dobio poduži sms, Jungkook je zadovoljan sa 230 sklekova dnevno, a RM i V izluđuju ChiChim_a zato što obuću ostavljaju gde stignu... Definitivno, oni su pre svega prijatelji, a tek potom bend. Kad neko traži formulu njihovog uspeha, nek pročita prethodnu rečenicu još jednom i sve će razjasniti.


Opuštena atmosfera, klopa, pivo i rakijica (soju) - neobičan način da o BTS_u saznamo još po nešto. Tradicija nije izneverena, Suga je bio moderator (onaj koji čita pitanja) kao i svake prethodne godine pred proslavu godišnjice, a ostali su po nahođenju odgovarali na pitanja.


Sve je počelo sa klopom i pićem, a Jimin je skrenuo pažnju na sebe izborom rakijice (soju) umesto piva.


Prva priča bila je vezana za putovanje u Gapyeong koje je za sve članove benda organizovao V. Tamo su proveli tri dana i dve noći, a pamtiće se po tome što su svi pokvarili stomake pošto su jeli nedovoljno pečeno meso. Najbolje je prošao Jungkook, koji zbog glavobolje nije mogao da jede


* Gapyeong se nalazi na severu Južne Koreje i poznat je po prirodnim lepotama. Koliko smo mogli da čujemo tamo su bile i kamere, pa možemo oćekivati neko video izneneđenju u skorije vreme.

Naredna tema bili su Sugin rođendan i broj svećica. Naime, Suga je dobio tortu sa 25 svećica (uglavnom se J Hope navodi kao krivac), umesto 26. Istina, bilo gde u svetu Suga bi i morao da dobije 25 svećica, ali ne i u Južnoj Koreji gde se to računa  malo drugačije - beba čim se rodi ima 1 godinu. Zato je Suga u Južnoj Koreji napunio 26, a u ostatku sveta 25 godina.


Nadalje, Jungkook je izjavio da jedva čeka koncerte i njegov mixtape, a potvrdio je i da dnevno uradi 230 sklekova. Suga je u šali konstatovao da on ni ruku ne bi mogao da podigne toliko puta.


Jimin_a su ostali pohvalili kao nekog ko je najviše promenio stil oblačenja u pozitivnom smeru. Dok je V napomenuo da uz njegov stil ide i mač (kaiš), a njegovu moć je pokazao na J Hope_u.





Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku