BTS priča uz klopu i piće - drugi deo

BTS_Aktuelno

Pokazalo se da je ovakav način komunikacije sa fanovima bolji od bilo kog intervjua..


O dosadašnjim uspesima benda najviše su pričali, očekivano, RM i Suga. Obojica se slažu da su već postigli više nego što su na početku sanjali.


Obojica su priznali da ih brine ono "šta sad" i "kako dalje". Suga je otkrio i da je plakao kad se setio pritiska, odnosno izazova koji pred bend tek dolaze, ali je najbolji odgovor na sve te strahove dao upravo on, rekavši da su oni počeli i stigli dokle su stigli zahvaljujući tome što svi vole muziku (a kad radite ono što volite i umete to da radite nema prostora za veliku brigu).


Na mixtape J Hope_a smo dugo čekali, a kako se čini na sledeći nećemo morati tako dugo da čekamo jer je Hobi izjavio da mu se to baš dopalo i da jedva čeka da radi na sledećem. Suga je rekao da već ima spremno brdašce novih pesama, a na zahtev Jimin_a da mu pokloni jednu, Yoongi je odgovorio potvrdno.


Saznali smo da Jimin ima želju da se oproba u produciranju, kao i da je V već producirao jednu melodiju. Novost za većinu fanova bila je informacija da je RM imao manji hirurški zahvat (uklještenje) od kojeg se brzo oporavio (dok su pripremali aktuelni album).


Jungkook je priznao da mu nije teško da bude maknae i da se mnogo teže snalazi u komunikaciji sa mlađim nego starijim drugarima. Ostali članovi benda su se složili da se on najviše promenio u poslednjih godinu dana i da je sad mnogo smireniji.


Jimin je zamolio ostale da vode malo više računa o tome gde ostavljaju obuću u njihovom zajedničkom stanu, a tu su se odmah pronašli RM i V koji su to i priznali.


J Hope je rekao da su na njega najviše uticali RM i Suga koji su mu na početku najviše pomagali oko repovanja, a sve je iznenadio Jin rekavši da je na njega najviše uticao Jimin. Pohvalio je njegov naporan rad i činjenicu da je odličn prijatelj.


RM je priznao da se u bendu oseća ogromna praznina kadgod fali neki član, a potom se oglasio V (ali o tome u trćem delu)...


Ocene koje su davali sami sebi za rad u bendu, više je zabavila sve nego što ima veze sa realnošću. Ocene su (od 1 do 100): Jin 80, RM 70, Suga 50, V najpre 10 - pa 80 - na kraju 50, J Hope 80, Jimin i Jungkook nisu želeli da ocenjuju sebe. Ostali su Jimin_u dali ocenu 100, a kad je Jungkook očekivao da i njega ocene RM je rekao da to više nije zanimljivo. Tako je maknae ostao jedini neocenjen.


Jimin je sve zabavio odgovorom na pitanje šta je to sreća - "Sreća je imati piće"...


... dok je Jungkook shodno svojim godinama i pohvalama da je sad staloženiji odgovorio da je sreća "biti u mogućnosti da se smeješ" - ozbiljan Jungkook je uvek dobar povod za zabavu ostalim članovima benda.


Saznali smo i da je Jin za "No more dream" vezbao 10 sati dnevno dva meseca, ali kako mu ples ne ide i dalje nije bio dovoljno dobar. Poznato je da Jin i RM imaju najviše problema sa plesom u grupi.


Za kraj, RM i Suga su zahvali fanovima na podršci, a RM je pokušao na slikovit način da objasni BTS & A.R.M.Y odnos. Pred koncert RM ima mnogo briga od tekstova do pozicija gde treba da stoji. Međutim, kad izađe na binu i čuje fanove, sva pitanja nestaju a on se pretvara u avatara kojeg je A.R.M.Y kreirao.





Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku