BTS Stare i Nove Rezolucije

BTS_info

U okviru "Seasons Greetings 2019" šou programa imali smo priliku da se podsetimo koje su ciljeve (rezolucije) pred sebe postavili BTS članovi početkom prethodne godine i ko je uspeo da ih ispuni.

Uz to, imali smo priliku da čujemo šta je ko obećao sebi za tekuću 2019. godinu kako bi bio srećniji. Idemo redom:

RM


2018. -  "Prestani da brineš o beznačajnim stvarima." 
Smatra da je uspeo u priličnoj meri da ispuni svoju rezoluciju, ali ne potpuno. Preciznije, shvatio je kakav je on i da to nikad neće moći da uradi, ali da je važno to što je još bolje upoznao i prihvatio sebe.

2019. - Nada se da neće morati da živi ubrzanim tempom i da će moći da uživa u životu, uključujući i najmanje sitnice.

Jin


2018. -  "Baciti sve stare fotografije."
Nije uspeo. Zapravo, nije bio ni blizu toga da ispuni svoju rezoluciju. Šta više, pronašao je još starih fotografija za koje nije ni znao da postoje.

2019. - Želi da pola dana prespava, a da drugu polovinu provodi opušteno uz igrice i TV. Drugim rečima, treba mu više slobodnog vremena kako bi bio srećniji.

Suga


2018. -  "Da se opustim." 
Pokušao je da isprazni um i uživa u trenutku, ali nije očekivao da je to toliko teško. Misli da sada razmišlja više nego početkom prethodne godine, ali je odlučan da nastavi putem kojim je krenuo i ispuni ovaj cilj

2019. - Do skora je uživao u kupovini odeće i obuće, ali ga to sada opterećuje. Želi da upoznaje i isprobava nove stvari. Na primer, otkrivanje novih mesta sa dobrom hranom ili stvarima koje voli.

J Hope


2018. -  "Da prestanem da previše brinem o svemu."
Misli da nije uspeo. Posebno pred izlazak mixtape_a kada je osećao veliki pritisak. Uz to, nastavio je sa starim navikama - odnosno, kad nečim nije zadovoljan Hobi sebi postavlja pitanja tipa da li je uopšte sposoban da to uradi ili da li to može da uradi bolje.

2019. - Želi da upozna sebe - ko je on i šta voli. Ispostavilo se da je to teže nego što je mislio. Drago mu je što poruke koje šalje kroz muziku dobro utiču na druge, a sad želi da tako utiču i na njega. Uz to, želi i da se što više bavi muzikom jer ga to čini srećnim.

Jimin


2018. -  "Da pobacam stvari koje ne koristim."
Nije uspeo, ali je barem shvatio da on nije tip koji može lako da odbaci stvari koje mu nisu potrebne.

2019. - Da bude iskreniji prema sebi i drugima, da govori svoje mišljenje kad to želi i koliko to želi, da prati svoje srce i radi ono što zaista voli.

V


2018. -  "Baciti nameštaj koji ne koristim." 
Jedini je u grupi uspeo da u potpunosti ispuni rezoluciju. Pobacao je sve što mu ne treba i kupio nov nameštaj.

2019. - Konačno ide na porodično putovanje. Iz ovog programa smo saznali da Tae Tae_u ova putovanja znače mnogo, a kako je sa porodicom zadnji put putovao kad je bio drugi razred (srednja škola) jasno je da će ga ovo učiniti srećnim.

Jungkook


2018. -  "Osloboditi se spavanja." 
Rezolucija dostojna jednog maknea! Jungkook je kao cilj postavio želju koju nije moguće ispuniti. Dobro je da je svestan toga, ali problem je što on to i dalje želi jer mu je potrebno svih 24 sata kako bi uradio sve sto želi. Očekivano, podsetio nas je i da je prilično uzbudljivo biti vampir, jer oni ne spavaju!

2019. - Jungkook je mnogo toga planirao za 2019. i ne može da se odluči samo za jednu stvar tako da nije otkrio ništa.



Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku