BTS Grafikoni Sreće!

BTS_info

Najzanimljiviji segment "Seasons Greetings 2019" programa predstavljaju grafikoni sreće koje su uradili svi članovi grupe. Tako smo saznali da su Jin i J Hope bili 100% srećni odmah po rođenju, dok su se RM i Suga odlučili za 50% jer sama sredina u kojoj smo rođeni u dobroj meri određuje naš životni put.


Gotovo svi su najviše problema imali tokom tinejdžerskog perioda, niko nije propustio da na grafikon stavi dolazak u Big Hit i (očekivano) BTS debi, a danas su svi srećni 100% ili malo preko toga što nam potvrđuje da su svi problemi rešeni. Ovi grafikoni su nam doneli i neke nove informacije o članovima grupe, idemo redom:

RM


- Bio je prilično krupna beba (rođen je  sa 4.8kg).
- Sa 4 godine je obožavao rvanje na kolenima.
- Kao skrveni happy moment (onaj koji ostali članovi moraju da pogode) izabrao je događaj iz 9. ili 10. godine kada je imao najbolji prosek ocena (kao kod nas kad imate sve petice iz svih predmeta u dnevniku i svim sveskama u koje nastavnici ili učitelji upisuju ocene). Skriveni srećni trenutak je pogodio Jin ali RM priznaje da je to najverovatnije lažno sećanje - jeste pokušao da to ostvari, ali nije uspeo.
- RM obožava da popije čaj na prazan stomak, zato je kao poklon dobio set šoljica za čaj (poklone su dobili svi, kao nagradu za rad na grafikonima).

Suga


- Suga je sa 13 počeo da se bavi muzikom, a pravi olujni period koji u porodicu donosi pubertet počeo je u 16. godini. 
- Od dolaska u Big Hit do danas grafikon je isunjen brojnim usponima i padovima.
- Danas je zaista srećan, a kao najteži period obeležio je "Danger" eru ("Dark & Wild"), sa čim su se složili svi članovi benda (rad na albumu, koreografije, priprema za koncerte, rad na DVD izdanjima, a te godine je sniman i American Hustal Life - ukratko, svi su se složili da je to bio stresan period).
- RM je otkrio da je Suga mnogo plakao tokom trejni (trainee) perioda i to uglavnom kad nije bio zadovoljan repovanjem.
- Skriveni happy moment pogodio je Jimin, on nije vezan za muziku već za sport tj. Yoongi je izabrao ulazak Južne Koreje u polufinale na Svetskom Prvenstvu u fudbalu 2002. godine.
- Suga obožava da cirka Single malt viski i to sam, zato je na poklon dobio čaše na kojima su mu svi pozavideli (Jimin je morao da ga podseti da i on voli viski i da će mu biti potrebne te čaše ponekad). Uz to, Suga je na poklon dobio i led koji se ne topi.

Jin


- Otkrio je da je kao mali bio ponosan na 7. mesto u tekvondu, na insistiranje ostalih priznao je da je bilo 10 takmičara.
- Kao važan događaj izdvoio je dolazak u Seul sa porodicom kad je imao 11 godina.
- Godinu dana kasnije otkrio je igrice, zarazio se njima i tako su krenuli tinejdž porodični problemi.
- Priznao je da je na jednom testu u srednjoj imao samo 4 poena, a da je u delu gde se radilo samo množenje sakupio celih 0 poena. Što se testa tiče, Jin je priznao da se pripremao, ali da se njegovi odgovori nisu baš uvek slagali sa onim što je odgovaralo tačnim odgovorima.
- Jin je prilično rano shvatio da želi da se bavi glumom, tako je i odabrao koledž na koji je primljen pre svih drugih učenika iz njegove generacije (priznao je da je ovo u velikoj meri uticalo na njegovo samopouzdanje).
- Njegov skriven happy moment je na kraju pogodio V, a pogađanje je potrajalo - što je i logično kad se zna da je Jin odabrao osvajanje 4. mesta na krosu u kojem je učestvovalo desetak odeljenja.
- Jin je ovde prvi put otkrio informaciju koju nisu znali ni članovi grupe. Naime, Jin je tokom srednje otišao u Australiju, ali se vratio prilično brzo i to zbog očajnog engleskog (svi su prilično brzo shvatili zašto im ovo nije rekao).
- Opšte je poznato da Jin obožava da jede i da priprema hranu, zato je kao nagradu dobio Air-fryer (priprema hrane bez ulja).

J Hope


- Biće da su Hobijevi roditelji osetili neku umetničku crtu kod svog sina, pa su ga zato upisali u specijalno umetničko obdanište. Ispostavilo se da J Hope nije baš talentovan za crtanje, tako da je ova epizoda brzo završena. 
- Manje je poznato da je on prvi Big Hit trejni (trainee), većina misli da je to RM ili, eventualno, Iron oko kojih je počela da se vrti BTS priča, ali je prvi trejni koji je potpisao ugovor sa ovom izdavačkom kućom zapravo J Hope.
- RM i Suga su prokomentarisali da nije čudno što mu grafikon sreće nije varirao tokom ovog perioda (kao kod njih dvojice) jer je važio za prilično talentovanog momka.
- Jungkook je lako pogodi skriveni happy moment kojim nas je J Hope vratio u period kad je imao 13 godina, odnosno u period kad je počeo da se bavi plesom - na to su ga nagovorili drugari nakon lokalnog takmičenja. Ubrzo, Hoseok je postao prilično popularan u njegovom rodnom gradu.
- Hobi je na poklon dobio badel mantil i peškir za tuširanje.

Jimin


- Jimin_om grafikon prikazuje samo srećne momente.
- Sa 12 godina počeo da se bavi kendom i obećao da će postati najbolji mačevalac na svetu.
* Kendo je japanska borilička veština u kojoj se kao oružje koriste dugi mačevi izrađeni od bambusovog pruća.
- Jimin nije mnogo pričao o školskom periodu, samo je napomenuo da je prelazak iz osnovne u srednju bio gotovo neprimetan jer su gotovo svi iz razreda prešli u istu srednju školu.
- Kao skriveni happy moment izabrao je trenutke kad je imao 8 godina, odnosno kad je počeo da koristi formalan (zvaničan) jezik u razgovoru sa roditeljima. Mada su imali muke da pogode, nekako su stigli do odgovora, a na kraju je sve posložio RM.
- Filmovi za poloroid i album za fotografije bili su Jimin_ov poklon (Jimin voli da fotografiše kad su na putovanjima, ali mu se mnogo više dopada poloroid aparat (odmah izbacuje slike) od digitalnog).

V


- Srećne momente je uglavnom vezao za porodična putovanja, a od dolaska u Big Hit njegova linija sreće je konstantno na 100%.
- Većini nije bilo jasno kako nije imao padove tokom trejni perioda, ali je Jin sve brzo pojasnio - otkrio je da je V_ijev san bio da postane trejni (ne da postane član grupe, ne da grupa debituje, već da bude trejni).
- Olujni problemi u porodici su kao i kod drugih vezani za tinejdž period u kojem se V na kratko (3 godine) spojio sa saksofonom.
- V je, kao i Suga, odrastao u gradu koje se zove Degu u kojem je upisao i plesnu akademuju što do sada nije bilo poznato.
- Skriveni happy moment je na kraju pogodio Jin, a to nije bilo baš lako. Naime, Tae Tae je izabrao 11. godinu i prilično je ponosan na sebe jer je baš tada krenuo da pešači i pije citrusni čaj.
- U skladu sa umetničkim ambicijama V je dobio kaiš na kojem piše VANTE i dva Kodak filma.

Jungkook


- Sa 10 godina dobio je prvi PC. Pre tog događaja se slabo čega seća, ali nije zaboravio tuču sa kučetom kad je imao tri godine.
- Sa 13 godina je kupio sebi prvu PC igricu za Novu Godinu.
- Period kad je imao 14 i 15 godina obeležila je neopoziva odluka koju je Jungkook doneo - "Želim da uživam u životu i da ništa ne učim", ovog se pridržavao sve do dolaska u Seul gde je prilično brzo postao Big Hit trejni.
- Makneov skriveni happy moment je možda i najinteresantniji. Izabrao je period kad je imao 17 godina i kada je sa Jin_om i V_ijem išao na časove pevanja. Naravno. nije izabrao časove već bilijar koji se nalazio sprat ispod učionice, a koji nisu mogli da promaše nakon časa.
- Maknae je stigao u ozbiljne godine, tako da sad sokove može da zameni za nešto konkretnije. Na poklon je dobio čaše za vino, pivo i soju (sodžu, južnokorejska rakija).


<<< Utisci iz 2018.                 << BTS Rezolucije

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku