BTS i Ed Sheeran saradnja u najavi!

BTS_Aktuelno

Sve je krenulo nekako slučajno. Ed Sheeran je davao intervju za Heat World (digitalna verzija magazina Heat - najprodavaniji zabavni magazin u Velikoj Britaniji) i u jednom trenutku krenuo je da odgovara na pitanja fanova koja su stizala preko Twitter_a. Jedan tvit je glasio otprilike ovako "želim bts x ed sheeran saradnju, ali da li će se to ikad dogoditi".


Na opšte iznenađenje, Ed Sheeran je odgovorio: "Zapravo, već sam napisao pesmu sa kojom se oni sada poigravaju. Čuo sam to pre neki dan. Zaista volim BTS i mislim da su sjajni."  Ukoliko saberete dva i dva, odnosno činjenicu da je Ed Sheeran već napisao pesmu i da su Big Hit i BTS nastavili rad/adapaciju, dobijate prvi hint šta od fantastične sedmorke možete da očekujete u narednom periodu.


Trenutno, BTS su sa filmom "Burn the Stage: The Movie" ušli među prvih deset po zaradi na Američkim blagajnama (za par dana prikazivanja film je na blagajnama širom sveta već zaradio oko 13 miliona dolara), a trenutna ocena na IMDb je 9,4. Dalje, Steve Aoki je izbacio video za  "Waste It On Me" (BTS se ne pojavljuju u spotu), a Big Hit je izdao saopštenje kojim podseća sve hejtere da su već krenuli da preduzimaju sve zakonske mere kako bi zaštitili članove benda - nakon besmislenih optužbi da BTS podržavaju fašizam, ovo ne treba nikog da čudi (opširnije).


Za kraj, samo da vas podsetimo da je Ed Sheeran među prvima pohvalio album "LY: Answer" što predstavlja još jedan razlog manje za brigu ukoliko želite da se ova saradnja ostvari.

Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku