BTS V kao VANTE

BTS_V

Tokom WINGS turneje, početkom 2017. godine, BTS su se našli u Čikagu. Tom prilikom V je posetio muzej, preciznije Institut Umetnosti u Čikagu (Art Institute of Chicago) i oduševio se postavkom u čast slavnog holadskog slikara Van Goga (Vincent Willem van Gogh).

Amsterdam

Poseta Čikagu je otkrila Taehyung_ovu sklonost ka umetnosti koja nije usko povezana sa muzikom. Ubrzo je otkriveno i da je V fan australijskog fotografa Ante Badzima. Tako je nastao VANTE, fotograf čija dela povremeno možemo videti na zvaničnom BTS twitter nalogu.

London

Zapravo, najpre se pseudonim VANTE vezivao za kombinaciju V (Van Gogh) i Tae (Tae Tae je drugi Taehyung_ov nadimak). Neki su sve odmah povezali sa slavnim italijanskim pesnikom Danteom (Dante Alighieri), ali se ispostavilo da je sve povezano sa australijskim fotografom.


Ante Badzim je rođen 1980. u Kanberi, preselio se u Sidnej gde i danas živi i radi kao fotograf. Osvajao je nagrade, prilično je poznat u svom esnafu, a ima i priličan broj pratilaca na Instagramu.

Berlin

Jedan od fanova Ante Badzima je Kim Taehyung. U detinjstvu se od njega očekivalo da postane farmer, bez odobrenja roditelja je došao na audiciju koju je organizovao Big Hit i prošao. Samo je on bio misteriozni BTS član čije ime je od fanova skrivano do debija i jedini je u grupi do sada imao značajnu glumačku ulogu (Hwarang).


U početku, Suga nije mogao da podnese Taehyung_a. BTS Genije je bio ubeđen da V svojim ponašanjem pokušava da skrene pažnju na sebe, da je isfoliran i da mu nije mesto u grupi. Kako je vreme prolazilo, Yoongi je shvatio da u Tae Tae_ovom ponašanju nema ničeg što je lažno - da je on takav kakav je, ma koliko to bilo teško za razumeti... i tako su Suga i V postali odlični prijatelji (V je vlasnik najduže sms poruke koju je Yoongi ikad napisao - detaljnije).

New York

Vlasnik najdubljeg glasa u grupi, glumac, saksofonista... danas je poznat i pod pseudonimom VANTE. Fotografije ne objavljuje redovno, što se može razumeti s obzirom na brojne obaveze. Ipak, fotografije iz Las Vegasa, kao i boravak BTS_a u Evropi vratili su interesovanje za rad iza kojeg stoji VANTE.

Chicago

Fotografije koje je V, odnosno VANTE do sada objavio možete pogledati ovde.

Više o Tae Tae_u na ovoj stranici

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku