BTS napuštaju Evropu

BTS_Aktuelno

Sinoć je koncertom u Parizu završen evropski deo "Love Yourself" turneje. Sledi kraći odmor, a zatim Japan i azijska turneja. Uz to, u novembru nas očekuje i japansko izdanje "LY: Answer" albuma, na kojem se neće naći nova pesma "Bird" usled političkih stavova japanskog producenta koji stoji iza ove pesme (opširnije).


London, Amsterdam, Berlin i Pariz su osvojeni. A.R.M.Y je to znao odavno, ali je ovim koncertima to i potvrđeno. Sada nam ostaje da se nadamo da će Big Hit i BTS pokazati malo više hrabrosti tokom planiranja naredne turneje i da će doći u srednju ili istočnu Evropu.


Koncerti su završeni, preostalo je da se oporavi Jungkook, čija je povreda obeležila ovaj deo turneje. Podsetimo, Jungkook je tokom rastezanja petom udario u deo nameštaja, tom prilikom je rasekao petu i završio na ušivanju. Mada povreda nije teže prirode, mesto gde se nalazi učinalo je da Jungkook nastupa sedeći na barskoj stolice.


Maknae je pevački ostao na visini, ali publika je ostala uskraćena za vizuelni deo njegovog nastupa. Naravno, ovakve stvari se dešavaju i fanovi nisu zamerili BTS junioru. Ipak, Big Hit je još jednom pokazao da vodi računa ne samo o bendu već i o fanovima, pa su tako izdali i zvanično obaveštanje u kojem se izvinjavaju zbog toga što Jungkook neće moći da potuno učestvuje na nastupima.


Jimin je, takođe, imao problema sa vratom i leđima, ali se to na koncertima nije primetilo. Samo je šou Graham Norton_a (BBC) ostao uskraćen za njegovo učešće.


Ostatak grupe nije imao probleme, uspešno su nadomestili nedostatak Jungkook_a u koreografijama, sjajno se zabavljali na sceni kako sa publikom, tako i sa povređenim juniorom.


Praktično, još uvek nisu napustili Stari kontinent, a već se postavlja pitanje kada će doći ponovo... Ostaje nam da se nadamo da će se to desiti uskoro...  

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku