Opširnije o novom BTS albumu "Love Yourself: Answer"

BTS_Aktuelno

Na početku Love Yourself ere BTS su nagovestili priču koja se sastoji iz četiri dela. Deo koji prati euforiju (Wonder) koja je nezaobilazna kada ste zaljubljeni i koja vas uvodi u vezu, deo o Njoj (Her), deo o raskidu (Tear) kao logičnom ishodu kada niste iskreni prema sebi i deo o pronalaženju odgovora (Answer) na pitanje ko sam zapravo ja. Poruka LY serijala je jasna i glasi: Tek pošto upoznate i prihvatite sebe onakvim kakvim jeste možete da nastavite dalje i da iskreno zavolite nekog.


Big Hit i BTS su tokom ove priče odustali od ideje o četiri albuma, "Euphoria" (tj. "Wonder") je ostala na kratkom filmu i pesmi koja je uključena na aktuelni "LY: Answer" album. Da li je razlog procena da će se priča previše razvodniti ili BH & BTS tandem ima nešto drugo u planu za sada nije poznato. Sa druge strane, opšte je poznato da oni nikad nisu napravili pogrešan potez, a kako stvari stoje i neće. Možda, baš zbog toga, još uvek nije izašla igrica čiji su glavni likovi članovi benda (nakon izlaska SuperStar BTS igrice za mobilne uređaje najavljena je još jedna igra), kao što svetlost dana nije ugledala ni TV serija najavljena tokom "LY: Her" promocije, a koja se očekivala početkom 2018. godine.


A.R.M.Y ima beskrajo poverenje u BTS i Big Hit, to poverenje nikad nije iznevereno, a uzajamna saradnja i razumevanje doveli su do toga da Bangtan Sonyeondan postane jedan od najvećih bendova današnjice. Interakcija benda i fanova dovela je i jedne i druge do brojnih nagrada, ali - ono što je mnogo važnije - i do brojnih humanitarnih akcija koje su pomogle mnogima.


Hejtera ima. Nekad su oni poznati, nekad poznati u pokušaju, a nekad su to vaši prijatelji... "Aha! Vidi "Idol" je tek 15. pesma na disku. Oni nisu ni planirali da im to bude singl, sve je urađeno na brzinu kad su se dogovorili sa Nicki Minaj!"... Da, važi... Idemo redom: "Love Yourself: Answer"


Na albumu se nalazi 25 pesama koje su podeljene na dva diska - Disk A i Disk B. Disk A prati Love Yourself priču, dok drugi više predstavlja standardnu kompilaciju hitova - "Magic Shop", "Best Of Me", "Airplane pt. 2" "Go Go", "Anpanman" i "MIC Drop"; Na ovom disku se nalaze i remiksi: "DNA" (Pedal 2 LA Mix), "Fake Love" (Rocking Vibe Mix) i "MIC Drop" (Steve Aoki Remix). Ovde možemo zatvoriti priču o drugom disku uz savet da obavezno čujete sjajan "DNA" Pitula Mix (ako to još uvek niste učinili).


LY: Answer Disk A (opširnije o prvom delu albuma, onam koji prati Love Yourself priču)

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku