BTS novi album "Love Yourself: Answer"

BTS_Aktuelno

Novi, prepakovan (repackage), album "LY: Answer" je konačno stigao! Da li je vredelo čekati ga? DA! Na albumu ćete pronaći nove i stare pesme. Ima tu i remiksa i punih verzija. Sve je upakovano kako treba, a naslovni singl "Idol" nastavlja tradiciju svojih prethodnika. Brojači na Trubi su zablokirali, nijedna K-pop grupa nije tako brzo stigla do 10 miliona pregleda (YouTube), pa do 20 miliona, pa do 30 miliona... U Južnoj Koreji su još jednom odradili "Perfect All-Kill" na svim real-time top listama, u Americi su zauzeli prvih 12 mesta na iTunes listi, a na sve to dodajte kolaboraciju sa Nicki Manaj.


Malo grupa i izvođača (ma koliko bili popularni i poznati) bi kolaboraciju sa jednom od najvećih zvezda današnjice izvelo na način na koji su to uradili BTS. Album je najavljen, došao je teaser za prvi singl, album je izašao, pojavio se i MV (video spot), prve reakcije su fenomenalne, a tek tada je počela da kruži priča o saradnji između Nicki Minaj i BTS_a. Genijalno!


Da malo pojasnimo, pesma "Idol" koju zajedno izvode BTS i Nicki Minaj se ne nalazi na novom albumu i biće dostupna samo putem preuzimanja (digital download), a ako je verovati društvenim mrežama uskoro će i ova verzija dobiti MV.

Opširnije o novom albumu

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku