BTS repackage "LY: Answer" album uskoro

BTS_Aktuelno

Nedavno se pojavila informacija (News1 je zaslužan za to) da BTS uveliko rade na "Love Yourself: Tear" prepakovanom (repackage) albumu. Prema nezvaničnim informacijama, na albumu će biti novih pesama, kao i remiksa starih.


Članovi benda mudro ćute, Big Hit je samo kratko rekao da je još rano govoriti o tome, a A.R.M.Y se sprema za novi atak na novčanike. Ono što znamo jeste da je Steva Aoki pri kraju remiksa pesme "The Truth Untold" (planira da je pušta na nastupima, što znači da će biti znatno brža). Zatim, Zedd je nedavno rekao da je EDM remiks pesme "Fake Love" spreman za njegove nastupe. Kad tome dodamo da je Big Hit u poziciji da može da angažuje vrhunske svetske producente, što su već i uradili za još uvek aktuelan album "LY: Tear" i da je Suga još tokom proslave (Festa) izjavio da već ima spremno "brdašce" novih pesama svašta možemo očekivati od benda pre početka svetske turneje (krajem avgusta). Do tada, imamo osvežavajuću Coca Cola reklamu.


BTS su reklamu radili sa glumcem (Park Bo Gum) koji je inače veliki prijatelj TaeTae_a (V).

* GAON je nedavno objavio listu najboljih K-pop albuma u prvoj polovini 2018. godine, očekivano "Love Yourself: Tear" se našao na prvoj poziciji. Pored BTS_a ("LY: Her" je takođe na listi), tu su i Wanna One, EXO-CBX, Twice, Got7, NCT, Jonghyun i Seventeen.

opširnije o "LY: Answer" albumu

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku