BTS i Svetsko prvenstvo (prvi deo)

BTS_Fun

Južna Koreja je ispala sa Svetskog prvenstva u Rusiji, ali je pobedila Nemačku (2:0) i izbacila je iz daljeg takmičenja. Na taj način Korejci su se revanširali Nemcima za poraz (1:0) na SP 2002. u polufinalu (održano u Japanu i Južnoj Koreji). Prvenstvo u Rusiji pamtićemo po brojnim penal završnicama, a BTS su na neki način to najavili još 2017. godine.


Uz papir, kamen i makaze odlučeno je da RM bude sudija. U Belu ekipu ušli su Suga, V i Jungkook, u Plavu Jin, J-Hope i Jimin. Golman Belih bio je Suga, golman Plavih J-Hope. Njih dvojica su i započeli seriju...



Kao golmani bili su odlični, kao izvođači se nisu proslavili. Drugu seriju otvorili su Jungkook i Jin..



Obojica su bili precizni. Beli - Plavi 1:1. Vreme je za treću, završnu, seriju. Za Bele penal izvodi V, za plave Jimin..



Ni jedan, ni drugi nisu bili precizni. V je poslao loptu pored stative, Jimin preko prečke. Nakon završetka regularnog dela, nastavilo se po pravilima. Odnosno, gol za gol, ili promašaj za promašaj, ili penali se izvode dok jedni ne pogode, a drugi promaše.. V je želeo da izvede prvi penal u nastavku, ali je jedini strelac za Bele bio odlučan. Uzeo je zalet, šutnuo loptu i promašio gol..


Jungook i Jimin su bili čuvari mreže u nastavku. Tako je maknae imao priliku da ispravi grešku i u tome je upeo - odbranivši udarac sa bele tačke koji je izveo J-Hope.



 Došao je red na sledeću rundu penala - V i Jin..




V je levicom poslao projektil, a ChimChim je osetio da je sigurnije da ne dodiruje loptu koja je završila u mreži. Beli su poveli sa 2:1 i sve je zavisilo od "hrabrog" golmana. Ukoliko Jimin promaši sve je gotovo, ako pogodi penali se nastavljaju.. (drugi deo)

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku