BTS i Svetsko prvenstvo (drugi deo)

BTS_Fun

ChimChim je uzeo zalet rešen da se osveti za primljen gol. Suga i Jungkook  (Bela ekipa) su se već oprobali na golu, tako je između stativa stao V....



Beli - Plavi 2:2, nakon pogotka Jimin_a.Penali su se nastavili. Za Bele, zalet je uzeo Suga. J-Hope koji se, nakon neuspešne avanture ChimChim_a, vratio na gol bio je savladan, ali je lopta pogodila stativu.


Jin je imao šut za pobedu..



Na golu je bio Jungkook. Jin je sjajno izveo penal, a maknae još bolje odbranio. Rezultat je ostao 2:2. Izvođači u sledećoj rundi Jungook i Jimin..




Usledio je snažan i precizan udarac Jungkook_a. J-Hope je bio nemoćan. Beli su poveli sa 3:2, a penal za opstanak Plavih izvodi Jimin..


Na golu Belih je i ovog puta Jungkook. Jimin je uputio snažan udarac u okvir gola... ali maknae još jednom pokazuje da nije slučajno to što je jedan od njegovih nadimaka Golden maknae.. KOnačan rezultat Beli - Plavi 3:2.


U BTS univerzumu šampioni su Suga, V i Jungkook, a ko će titulu poneti u našem saznaćemo uskoro. Uživajte uz BTS i Svetsko prvenstvo! (prvi deo)

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku