BTS na vrhu Billboard liste albuma

BTS_Aktuelno

Nakon nastupa na dodeli BBMAS nagrada i dobijanja jedne od pomenutih, povela se priča o tome dokle će album "Love Yourself 轉 Tear" stići na Billboard 200 top listi albuma. Za početak, ulazak u prvih 10 je izgledao prihvatljivo, a pomeranje Post Malone_a sa 1. pozicije kao lep, ali ne i realan razvoj događaja... Tako je bar izgledalo u početku.

BTS & Zedd saradnja je nezvanično potvrđena!

Nova lista albuma važi do 2. juna, ali kao da niko nije imao strpljanje da je sačeka (do srede/četvrtka). Krenula su šuškanja i priče o tome da je Post Malone oboren sa prvog mesta. Nepotvrđene vesti počele su da se šire velikom brzinom, a na kraju je poklekao i Billboard i potvrdio da se novi album BTS_a nalazi na 1. mestu liste albuma!


Ovu vest ispratili su svi veliki svetski mediji od BBC_ija i CNN_a do Enquirer_a i Rolling Stone magazina. Čestitku je uputio i predsednik Južne Koreje Moon Jae-in što samo govori o veličini uspeha koji su BTS postigli. Kad već govorimo o J. Koreji treba reći da su BTS u svojoj zemlji postigli "perfect all-kill" tj. da su zaseli na prvo mesto svih važnih top lista i da su već osvojili tri nagrade.


Inače, album je stigao i do 8. mesta na listi albuma u Velikoj Britaniji, što je najveći uspeh do sada. Pored toga, BTS se nalaze u vrhu na mnogim listama širom sveta. Mada je za očekivati da sednu, odmore i uživaju, BTS nastavljaju sa radom tj. sa pripremama za proslavu 5. rođendana (13. jun)! Fešta počinje 4. juna.

Објава коју дели BTS official (@bts.bighitofficial) дана

* Billboard je sačuvao informaciju o tome na kom mestu se nalazi singl "Fake Love", to ćemo saznati u sredu/ćetvrtak.

** UPDATE Billboard je danas ipak izašao sa informacijama vezanim sa Hot 100 listu, a "Fake Love" je sleteo pravo na 10. mesto!!!!

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku