Velika čast za BTS!

BTS_Aktuelno

Ovo se još nije dogodilo... Predsednik Južne Koreje Moon Jae-in se oglasio na Tvitter_u i uputio čestitke BTS_u:

"Čestitam sedmorici momaka koji obožavaju muziku i njihovim krilima - ARMY! Pesme, ples, snovi i entuzijazam BTS_a  motiviše i daje snagu mladim ljudima širom sveta."

Tweet:


Kompletan post objavljen je na Facebook_u (postoji link u tweet_u), a nastavak poruke ide ovako:  

" Čestitam BTS_u što je stigao do vrha Billboard 200 liste sa albumom Love Yourself 轉 Tear. Ovo je prvi korejski album koji je stigao tako visoko, a takođe ovo je i prvi album koji nije na engleskom a da je stigao tako visoko u poslednjih 12 godina.
Duboko u srcu BTS_ovih neverovatnih plesova i pesama je iskrenost. Ta magična snaga pretvara tugu u nadu, a različitost u sličnost. Svaki od sedam članova peva na način kojim pokazuje da je iskren prema sebi i prema životu koji želi da živi. Njihove melodije i tekstovi prevazilaze regionalne granice, jezičke i kulturne barijere, kao i institucije.
Bangtan, što doslovno na korejskom znači Otporni na metke, rođen je kako bi zaštitio tinejdžere od predrasuda i ugnjetavanja. Imena svakog člana - Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V i Jungkook - biće pamćena još duugo vremena. Hvala BTS_u zato što šire radost kroz Koreju i svet sa njihovim sjajnim nastupima."

Svaka čast za predsednika koji je umeo da prepozna i javno uputi čestitke BTS_u koji su danas najbolji ambasadori Južne Koreje ili što bi Crnogorci rekli: "E, vala... Neka im je i reko. Svaka mu je na mjestu!".

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku