BTS turneja: 2. stanica Soldier Field

BTS_Aktuelno

L.A je za BTS i A.R.M.Y pripremio idealne vremenske uslove. Koncerti na "Rose Bowl" stadionu najavili su sjajnu zabavu, onaku kakva prliliči danima koji predstavljaju uvod u leto. Međutim, Čikago je doneo sasvim drugačiju priču.


Temperatura koja je jedva dostizala 10 stepeni, vetar i kiša - to je ono što je Čikago pripremio. To je ono čega se plaše svi kada se organizuje koncert na otvorenom. Ujedno, to su oni konceri koji se nikad ne zaboravljaju ukoliko se poklope energija izvođača i publike. Očekivano, BTS & A.R.M.Y su napravili atmosferu u kojoj vremenski uslovi više nisu bili bitni.


Sve je krenulo novim BTS & TXT susretom (juniori su, takođe, na turneji po SAD koju prate kamere - šou program se očekuje krajem juna). Nakon fotografisanja seniori su krenuli na pozornicu, a mlađe kolege u publiku... Fancam je ono što nam omogučuje da osetimo delić atmosfere sa "Soldier Field" stadiona.











"IDOL" je jedna od onih pesama koje mogu odlično da posluže za razbijanje depresivne atmosfere koju donose sivi oblaci i loše vreme.


Naredna stanica - "East Rutherford" (New Jersey") 18. i 19. maj.

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku