BTS & Khalid stiže uskoro!

BTS_Aktuelno

Saradnja o kojoj se šuškalo i koja je očekivana u bliskoj budućnosti - negde krajem godine - dogodiće se uskoro. Zapravo, saradnja je već ostvarena, preostaje nam samo da sačekamo njen rezultat. Odnosno, ostaje da sačekamo izlazak pesme koju zajedno rade Khalid i BTS.


BTS i Khalid se već znaju nekoliko godina, na BBMAs ceremoniji su napravili zajedničku fotografiju, a zatim je Khalid viđen na BTS koncertu. Konačno, RM je u radio emisiji koju vodi jedan od najpopularnijih radio voditelja u Americi JoJo (iHeart radio), potvrdio da se kolab upravo događa (9. maj) i rekao da rezultat očekujemo u skorije vreme.


Najava saradnje je najvažniji moment ovog intervjua, ali to nije jedina stvar o kojoj su BTS pričali. Jungkook je rekao da se osećao kao mali leteći Bog dok je lebdeo na sceni tokom koncerta na stadionu "Rose Bowl" (L.A). J Hope je priznao da moonwalk nije planirani deo koreografije, kao i to da ga je on uveo pošto se oklizuo, a nije želeo da mu se svi smeju. RM je izdvojio trenutak kada su svi na stadionu upalili telefone - trenutak kad je više od 50.000 telefona osvetlilo stadion, BTS lider je opisao kao nestvaran tj. rekao je da je imao osećaj kao da putuje kroz galaksiju.


RM je otkrio i da je Halsey htela da "ubije" Jimin_a prilikom susreta pred nastup na BBMAs ceremoniji. Razlog - zato što je javno ispričao anegdotu sa snimanja spota. Za one koji ne znaju, priča ide otprilike ovako:

Halsey nikad pre nije radila koreografije, ali se ovog puta odlučila da to učini (mada nije morala). Nervoza na snimanju je bila prisutna, a Halsey tokom igre nije mogla da odvoji pogled od kamere. Režiser, da bi joj pomogao (da ne gleda u kameru) savetovao je da gleda u Jimin_a (koji joj je bio najbliži). Međutim, kolikogod puta da joj je režiser to rekao, Halsey nije odustajala tj. nije odvajala pogled od kamere što je prilično zabavljalo sve prisutne na snimanju.


Veliki broj poznatih ličnosti je odavno priznao da je član Amy_ja. RM je govorio o susretu sa Emom Stoun (Emma Stone) prilikom SNL nastupa, a kao najvatrenijeg  A.R.M.Y člana izdvojio je Džona Cenu (John Cena) koji je u brojnim objavama na društvenim mrežama jasno svima stavio do znanja da je BTS fan, a uz to je imao i objavu na korejskom jeziku kojom potvrđuje da je A.R.M.Y.


BTS su priznali da se u Americi osećaju kao kod kuće, JoJo je podsetio slušaoce da su BTS prva K-pop grupa čija je pesma ušla u Top 10 na Billboard Hot 100 listi singlova, sedmorka nije propustila priliku da ponovi koliko im znači A.R.M.Y, a saznali smo i da Ed Sheeran_a zovu "tata"... Ko razume engleski, intervju je tu:



BTS su trenutno u Čikagu gde 11. maja imaju prvi koncert na stadionu "Soldier Field".



Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku