BTS & BBMAs - Dve nominacije & Dve nagrade

BTS_Aktuelno

Suga je postao Minstradamus tako što su se obistinila sva njegova predvidanja vezana za grupu. On je predvideo ulazak na Billboard top liste, Grammy, koncerte po stadionima širom sveta... To je dovelo do toga da ga novinari nedavno upitaju šta još predviđa, ali Yoongi je bio jasan - želeo je da se zadrži na bližoj budućnosti, a kako su BTS nominovani u dve BBMAs kategorije, rekao je da priželjkuje obe nagrade. A, kad Minstradamus nešto najavi... rezultat je poznat!


Nagradu "Top Social Artist" BTS su dobili treći put za redom, a za to je i ove godine zaslužan A.R.M.Y koji je neumorno glasao u prethodnih nekoliko dana. Međutim, za drugu kategoriju "Top Duo/Group" glasanje nije bilo moguće - nju dodeljuje Billboard, ona se ne dobija slučajno i obično ide u ruke bendovima iz Severne Amerike.


Za neupućene, Billboard je muzički časopis koji objavljuje zvanične top liste u SAD. Sa pojavom interneta ove liste su postale globalno dostupne, a muzičari širom sveta (uključujući one iz SAD) svoj uspeh mere plasmanom na ovim listama. Jednom godišnje, Billboard organizuje ceremoniju dodele nagrada (BBMAs), a sam ulazak na listu nominovanih u svakoj kategoriju predstavlja uspeh za svaku grupu ili izvođača.


BTS su do sada nominovani četiri puta i osvojili su četiri nagrade. Prisustvo na ceremoniji koriste za upoznavanje sa drugim zvezdama muzičke industrije što kasnije može dovesti do saradnje - Halsey i BTS su se upoznali na ceremoniji 2017. godine, na primer. Sa druge strane, nastupe na ovoj ceremoniji (2018, 2019) BTS koriste za promociju i regrutovanje novih članova za Amy.


Danas mnoge poznate ličnosti sa ponosom ističu da su deo Amy_ja, sve više odraslih i obrazovanih ljudi otvoreno podržava BTS i ponosno ističe da su i oni sastavni deo armije čiji je pun naziv Adorable Representative M.C for Youth. BTS su svesni snage fanova, kao što su i fanovi svesni toga koliko energije u celu pricu ulažu članovi grupe, a sve to dovodi do nagrada koje se, na kraju, zalivaju čašom dobrog šampanjca.Uživajte!   









Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku