BTS & Avangers

BTS_Aktuelno

Priča ide otprilike ovako. Tokom boravku u L.A_u Suga je odlučio da ode u bioskop i pogleda trenutno najaktuelniji film na planeti "Avangers: Endgame" (film je odličan, vredi ga pogledati čak i ako niste Marvel fan). Seo je u auto, pustio radio "97,1 AMP" i čuo, pogađate. pesmu "Boy With Luv".


Yoongi je ovu koencidenciju objavio na Twitter_u, a tvit je doveo do BTS gostovanja na pomenutoj radio stanici. Konačno, čitava priča je dovela do toga da saznamo omiljene BTS Osvetnike. Odluke nisu bile lake, ali su ipak donete. Idemo redom:

RM jedini u intervjuu nije otkrio šta radi u slobodno vreme bio je jasan: Iron Man!


J Hope u slobodno vreme voli da ide u šoping i da spava, a omiljeni Osvetnik mu je Thor!


V kad nema šta da radi voli da sluša muziku, a omiljeni lik mu je Doctor Strange!


Coach Potato u slobodno vreme je Jimin u BTS_u, a Osvetnika je izabrao lako: Iron Man!


Suga u slobodno vreme igra igrice na telefonu, a omiljeni osvetnik je (nakon dugog razmišljanja) Iron Man!


Jin je u svetu online igrica kadgod ima vremena, a omiljeni Marvel junak je Spider-Man!


Jungkook u slobodno vreme uči engleski, klopa i trenira boks, a njegov prvi izbor je bio u njegovom stilu - omiljeni lik: Thanos! Ubrzo je dodao da je to šala i rekao: Iron Man!


Maknae (Jungkook) je podsetio ostale članove da su nedavno postali Twitter drugari sa glumcem koji se zove i preziva Ryan Reynolds, a to je (ukoliko ima nekog da ne zna) niko drugi do Deadpool - i tako su BTS izabrali zajedničkog omiljenog junaka


Čitav intervju je bio odličan. BTS su nazvani kraljevima pop muzike, A.R.M.Y je pomenut kao najjača baza fanova ikad viđena, a odgovori...


RM je još jednom spustio loptu, rekavši da su oni više pop momci iz Koreje nego kraljevi pop_a. Priznao je da njihova ideja jeste bila da dokažu da je muzika iznad svega - da ne poznaje boju kože, veroispovest, jezičke barijere. Novih detalja o saradnji sa Khalid_om nije bilo, voditeljka je pokušala da izvuče informaciju o eventualnoj poruci koju će pesma nositi, ali nije uspela: "Možda je poruka u planu" - promrmljao je RM.



Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku