Zna Yoongi engleski, samo se pravi da ne zna!

BTS_Suga

Jedno od pitanja koje konstantno maltretira A.R.M.Y vezano je za Sugu i njegovo poznavanje engleskog. Sve je počelo još sa prvim gostovanjima po Americi, kada je A.R.M.Y najpre konstatovao da Yoongi može u glumce zato što uvek slaže face i pravi gestove koji su u skladu sa odgovorima koje daje RM ili pitanjima novinara. Ubrzo, neko se dosetio i napisao - a, šta ako on stvarno razume mnogo više nego što priznaje...


Da se razumemo, Yoongi je perfekcionista - nema teorije da on progovori engleski sve dok ne  bude bar na RM nivou i zato A.R.M.Y muči muku da otkrije kako Suga stoji sa engleskim. Konačno, došao je trenutak da BTS gostuje u jednoj od najpopularnijih radio emisija u Americi ("Elvis Duran Show"), RM je pričao o WC susretu koji su imali BTS i Shawn Mendez, a u priču se uključio i On! Da, A.R.M.Y je konačno pronašao dokaz on počinje u 6:29 i traje do 6:35 (čitav intervju je odličan, Elvis Duran je pokazao zašto važi za jednog od najboljih u svom poslu, nema potrebe da preskačete na šesti minut).


OK, ima još dokaza koji potvrđuju da Suga nije toliko loš sa stranim jezikom, ali ima i onih koji nam govore i da nije idealan - Sugin najveći kritičar je njegova porodica, a oni insistiraju na tome da Yoongi savlada engleski bar koliko i V (da, pisali smo o tome) - oni i dalje ne veruju da je ono što su čuli V naučio napamet, kao što su i ubeđeni da je Suga priču o učenju teksta napamet izmislio samo da ga ne bi više terali da se bori sa engleskim.

Priča Yoongi & English ima i svoj video, uživajte...



Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku