Stiže Map Of The Soul: PERSONA

BTS_Aktuelno

Za manje od 12 sati, odnosno u petak u 11:00 (prepodne) po našem računanju vremena izlazi novi album grupe BTS. Za sada znamo da se na albumu nalazi sedam pesama. Naslovna je duet sa američkom pevačicom Halsey "Boy With Luv", dve su rezultat saradnje sa britanskim producentima "Mikrokosmos" i "Jamais Vu". A.R.M.Y veruje da iza pesme "Dionysus" stoji Suga (Dionis je grčki bog vina, a poznato je da Yoongi nema baš ništa protiv dobre kapljice).


Uvod (intro) u album smo već čuli - "Persona" (RM), a pesme o kojima za sada ništa ne znamo jesu "HOME" i "Make it Right". Takođe, nije poznato da li je došlo do saradnje sa Ed Sheeran_om ili je to ostavljeno za nastavak "Map Of The Soul" serijala.


Ukoliko želite da učestvuje u strimovanju koje A.R.M.Y organizuje uputstvo je ovde - nemojte zaboraviti da se strimuje originalni video spot, a sve počinje onog trenutka kad Big Hit postavi video i traje 24h. Verovatno će brojači na Trubi zablokirati u jednom trenutku - BTS ih je već oborio sa "DNA", i sa "Fake Love", i sa "IDOL" - ali na kraju će se svi pregledi zbrojati kako treba, na vama je samo da se držite uputstava.



* update: "Make it Right" je pesma koju su zajednički uradili BTS i Ed Sheeran!

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku