BTS striming je završen ili ...

BTS_Aktuelno

Prvi A.R.M.Y plan (dostizanje cifre od 60-65 miliona) je nadmašen. Broj pregleda na Trubi stigao je do 78 miliona u prvih 24 sata. Ipak, onaj ambiciozniji plan po kojem se očekivalo da broj pregleda dostigne 100 miliona nije ispunjen. A.R.M.Y za to krivi YouTube (brojači su zaista češće bagovali nego što smo navikli), ali generalno ovo je odličan rezultat i umesto traženja krivaca fanovi mogu da se opuste i uživaju u novom albumu.


Preciznije, A.R.M.Y može da se opusti dok YouTube ne objavi priznat broj pregleda u prvih 24 sata. Zašto? Zato što su za "Fake Love" MV skinuli oko 5 miliona, a za "IDOL" više od 10 milona pregleda. Tada je započeo rat između Trube i Ami-ja (A.R.M.Y) koji se neće završiti dok god YouTube javno ne saopšti pravila o brojanju pregleda (da, mi zaista i dalje ne znamo kako YouTube funkcioniše, odnosno na osnovu kojih parametara odlučuje da odbaci određen broj pregleda).


A.R:M.Y je posebno ljut zato što Truba nema ništa protiv kupljenih pregleda, ali zato može da odbaci pregled samo zato što niste odgledali reklamu do kraja. Šta je - tu je, zato je Ami odlučio da nastavi strimovanje kako bi se što pre stiglo do 100 miliona, a ambiciozniji plan predviđa bilion pregleda u narednih 30 do 45 dana


* Trubi obično treba oko dva dana kako bi saopštili zvanične podatke. Čekamo...

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku