BTS "Boy With Luv" strimovanje na pola puta

BTS_Aktuelno

Akcija strimovanja naslovne pesme sa novog BTS albuma koju je pokrenuo A.R.M.Y traje 24h. Sve je počelo u petak (danas) u 11 prepodne, a završava se u subotu (sutra) u isto vreme. Podsećanja radi, recimo da je prvi plan bio da se stigne do 60-65 miliona pregleda na Trubi i svi su bili prilično optimistični. Međutim, ovu ideju brzo je zamenila jedna smelija, a ona glasi: 100 miliona u prvih 24h!


"Boy With Luv" je u startu oborio YouTube i Melon (J. Koreja) servere. Pesma je u J. Koreji brzinom vetra postala All Kill (prvo mesto na šest najvažnijih live top lista u Južnoj Koreji). Kritičari su uglavnom složni - dobili smo siguran hit za leto pred nama. Očekivano, BTS je okupirao iTunes liste širom sveta - primera radi, u SAD se na prvih 8 mesta nalazi sedam BTS pesama sa novog albuma (čast ostalih brani "Old Town Road" remiks na drugom mestu).


Vratimo se na pitanje, može li "Boy With Love" do 100 miliona - stigli smo na pola puta (petak, 23h) i do skoro 47 milion pregleda. Ukoliko se nastavi istim tempom pesma će stići do 93-94 miliona. Sa druge strane, ako se nastavi pređašnja praksa u koju se mora uključiti i broj nevažećih pregleda (o kojima naknadno odlučuje isključivo YouTube) treba očekivati konačnu brojku koja će se vrteti oko 80 miliona.


Ipak, ako K-A.R.M.Y odluči da u većoj meri podrži akciju strimovanja brojku od 100 miliona neće biti toliko teško dostići - ono jest da će kod nas još malo ponoć, ali u Južnoj Koreji je već osvanula subota (6 ujutro), škole nema, napolju je trenutno svega 3 stepena u Seulu, što će reći - idealno vreme za strimovanje.


Uputstvo kako i šta da strimujete nalazi se ovde, a za kraj red je da kažemo i koje pesme sa novog albuma su omiljene članovima grupe: RM - "Persona"; Suga - "HOME"; Jin i J Hope - "Dionysus", Jimin - "Boy With Love"; i maknae duo V & Jungkook - "Mikrokosmos".

uskoro opširnije o albumu

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku