Zlatni BTS dodir

BTS_fun

Svi članovi grupe znaju koju bi super moć želeli da imaju, nijedan nije pomenuo tzv. Golden Touch, ali tu moć su izgleda dobili svi. Prvi ju je isprobao Jungkook, naravno - slučajno. On je tokom razgovora sa fanovima (V live) upitan koji omekšivač najviše voli, bez mnogo razmišljanja maknae je dao odgovor, a taj brend je za dan rasprodao količinu koja u rafovima stoji barem dva meseca. Proizvodjač je, podrazumevano, bio oduševljen, ali je pronašao način i da se zahvali organizujući susrete sa BTS fanovima (A.R.M.Y) kojima su uručeni brojni pokloni.


Tae Tae (V) je naredni član koji je isprobao ovu moć, takođe - slučajno. On je uslikan na aerodromu sa knjigom u ruci. Fotografija nije jasno pokazivala koja knjiga je u pitanju, ali A.R.M.Y je prilično dobro istreniran i ubrzo je otkriveno da je reč o knjizi "Snaga reči" - Shin Do Hyun & Yoon Naru. Preko noći, knjiga je postala bestseler i stigla na prvo mesto top lista! Pored ovih slučajnih izleta, članovi grupe su u mnogim ranijim situacijama pokazali da poseduju Golden Touch moć.


Pevačice Lee So Ra i Suran jesu poznate u Južnoj Koreji, ali su postale globalno prepoznatljive tek nakon saradnje sa Yoongi_jem. Poznato je i koliko Jimin_ova javna podrška znači njegovim prijateljima koji se prijavljuju u razna survival TV takmičenja. RM i WINGS era udahnuli su novi život knjizi Nemačkog nobelovca Hermana Hesea "Demijan: Povest o mladosti Emila Sinklera" (to je jedna od RM_ovih omiljenih knjiga).


"Spring Day" je vratio u život i sjajnu kratku SF priču "Oni koji napuštaju Omelas" američke književnice Ursule Le Gvin. Konačno, tu su brojne humanitarne akcije u kojima zajedno učestvuju BTS i A.R.M.Y.


Zlatni BTS dodir radi bez greške. Fanovi ne mogu da dočekaju novi album, koncerte, najavljenu BTS Universe knjigu (izlazi 5. marta), nove BT21 drangulije, nova DVD izdanja... Sve to dovodi do postova kojima A.R.M.Y nagoveštava svoje muzičko izdanje čiji će naziv biti "Broke Myself", a glavni hitovi "No Money, No More" i "Empty Wallet".

Da li će BTS podržati i mlađe kolege (TXT) koji sutra debituju saznaćemo vrlo brzo.

* update: podrška je naravno tu, nije prenaglašena, a stigla je od Jimin_a: "Podržavaćemo vas i u budućnosti. Samo napred (fighting). Čestitamo vam na debiju!"

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku