Stiže novi BTS album!!!

BTS_Aktuelno

Novi album izlazi 12. aprila, njegov naslov je "Map Of The Soul: Persona", a od 13. marta počinje naručivanje. Drugih detalja nema, Big Hit je samo najavio da će uskoro objaviti više detalja preko BTS fan kafea (Kakao, društvena mreža koja se u J. Koreji najviše koristi).


Do tada, imamo novo izdanje grupe Epic High koja je najviše uticala na to da Yoongi počne da se bavi muzikom. Nekad su mu bili idoli, a danas je za njih producirao pesmu "Eternal Sunshine" koja je privukla veliku pažnju i pre izlaska.


Prvo, Suga je producent što je za A.R.M.Y dovoljan razlog za buđenje. Zatim, nakon što je pesma završena i urađen master Yoongi se setio da je zaboravio jedan deo, usledio je re-master (koji se obično radi sa pesmama koje su već objavljene). Pesma je konačno spremna i danas je ugledala svetlost dana, na većini mreža sve je proteklo kako treba, ali je iTune objavio pogrešnu pesmu pod tim nazivom - sada je i to uredu. Nakon svih peripetija možete da ocenite kako vam se dopada Yoongi & Tablo ili Suga & Epic High saradnja (glasom, pesmu su izneli Tablo i Mithra Jin; Yoongi je napisao, komponovao i producirao pesmu)..

Još samo da prođe mart, počne april i eto ...


Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku