BTS Talk Show Kao Završnica Armipedije

BTS_Aktuelno

Prvi deo Armipedije je završen, fanovi su položili ispit, a jednočasovni BTS Talk show stigao je kao završni segment ove priče. U znak zahvalnosti BTS su uživo otpevali nekoliko pesama,  pomalo  komunicirali sa fanovima (istina, samo K-A.R.M.Y), a šou su upotpunili takmičarski duh i retrospektiva.


Sve je počelo sa vremeplovom koji nas je vratio u 2013. godinu, najveću želju da zaobiđe ovaj deo imao je Jimin koji bi (ako je to moguće) da se više ne vraća u prošlost. Od njega smo saznali još nešto, ali ćemo za sekund da skrenemo na V Live.


Nedavno je najstariji član grupe (Eat Jin) nahvalio Big Hit i zahvalio im se na tome što im ostavljaju i više nego dovoljno vremena za odmor. Nešto ranije (rođendan), Jin je gledajući kako mu je Big Hit ukrasio sobu kratko prokomentarisao "Kakvo visoko kvalitetno traćenje ljudskih resursa". Jin ima problema sa Big Hit osobljem kada se ne smeju njgovim šalama, kada se smeju njegovim šalama, kada ga iznenada stave u centar zbivanja, kada mu pravila ne odgovaraju...


Jasno je da je odnos članova grupe, zaposlenih i Bang PD_ija formiran na prijateljskim osnovama i zato je nekako i bilo očekivano da se Jin obrati tvorcu Big Hit_a sa zahtevom da ih oslobodi od vežbanja nekih starijih koreografija kako bi im bilo još lakše (ovo smo saznali od Jimin_a).


Po završetku prvog segmenta Suga je dobro primetio da se svi zapravo stide samo svog izgleda na početku (debi, 2013) dok sa ostalim sadržajem nisu imali problema. Konačno, RM je otkrio koja su dva imena ostala u opticaju za naziv fanova. Prvi je onaj koji je i prihvaćen A.R.M.Y, a drugi naziv je BANGWOOL - da je on kojim slučajem prihvaćen, BTS fanovi bi danas bili poznati po zvončićima (wool je zvono) i svakodnevnom zvrndanju. Ovaj segment završen je sa debi pesmom "No More Dream"


Drugi segment bio je rezervisan za kviz. Uz nemoguća pitanja (tipa: koliko puta se na korejskom spominje reč Dream u pesmi "No More Dream"), bili smo u prilici da saznamo ko je od članova grupe najveći poznavalac BTS_a. Nagradu je dobio BTS Genije (Suga) koji nije dao nijedan tačan odgovor - pobednik je logičan kad znamo da su BTS glavni akteri priče.


Sugi je nagradu ustupio pobednik kviza - V, koji je pobedio tako što je dao tačan odgovor na poslednje pitanje (nakon zilion pokušaja Tae Tae je pogodio ko nije nosio kapu/šešir u dance practice videu za pesmu "Just a One Day"). Ovaj odgovor je nosio 5 poena i samim tim je obesmislio prethodnu borbu - što je sasvim normalno jer to je BTS, a poznata je i rečenica koju često koriste u svojim igricama: "Ni život nije fer".


Treba reći da su najviše poena do zadnje igre imali Jimin i Jungkook (po 3). Segment je završen uz "Just a One Day". (Suga je kao nagradu dobio obavezu da uradi selfcam koji će se uskoro pojaviti).


U trećem delu su BTS pitali fanove (Fan kafe, J. Koreja) koja im je omiljena koreografija (odnosi se samo na naslovne numere na albumima) i dok su odgovori stizali članovi grupe su pokušali da pogode koja koreografija će biti izabrana. Najbolju procenu je uradio Yoongi koji je uzimajući u obzir koliko je A.R.M.Y narastao u poslednjih godinu dana tipovao na "IDOL".


Najzad Jimin je imao pitanje koju bi pesmu voleli da čuju na koncertu (pored onih uobičajenih) - najviše glasova dobile su "Young Forever", "Love Maze", "Sea" i *"Let Go". Najzad, Jungkook je imao pitanje u skladu sa njegovom maknae pozicijom u grupi - zanimalo ga je šta je A.R.M.Y doručkovao. Ovde smo dobili i poruku koju je podelio RM, vezana je za jabuku, a BTS lider je istu čuo od oca: "Pojesti jabuku ujutru je zlato, popodne srebro, a uveče bronza." - ako ste do sada imali problem, sad znate kad da uzmete jabuku.


*"Let Go" je bila pesma koju su BTS pripremili za oproštaj sa fanovima - sve je vezano za krizu koju su imali početkom 2018. godine, a pesma samo pokazuje koliko su bili blizu raspada


Na kraju, Yoongi je konstatovao da su krenuli od malih dvorana i da su stigle do rasprodatih stadiona, J Hope je najavio "napad" na Grammy (Min-stradamus je mudro ćutao), V je realno primetio da su se BTS_u izdogađale takve stvari koje prilikom debija nisu mogli ni da zamisle, on i Jimin su se zahvalili fanovima, Jin je (za svaki slučaj) razjasnio da je ovo kraj Armipedije i da BTS nastavlja dalje, Jungkook je najavio novi album (još jednom bez bilo kakvih informacija).


Odjavu je, uz najavu albuma, uradio lider RM - zahvalio se svima, a zatim je za kraj krenuo "I Like it" uživo.

Talk show sa engleskim titlom nije zvaničan tako da ne možemo da garantujemo da će opstati na Trubi, za sada je tu:



Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku