BTS Suga Rođendan!

BTS_Suga

Na pitanje kako na nagrade koje BTS dobijaju reaguje njegova mama, odgovorio je: "Uvek isto, prvo pita zašto stojim pozadi". Kada ga je videla na televeziji, rekla mu je da liči na kuvanu knedlu. Oba roditelja su mu skrenula pažnju da je vreme da nauči engleski i da bar pokuša da stigne TaeTae_ov (V) nivo - uzalud je pokušavao da im objasni da je V naučio napamet frazu koju su čuli.


To je samo deo problema na koje BTS Genije nailazi u porodici koja je očigledno predodredila Yoongi_ja za glavnog BTS swagger_a. Zanimljiva je i priča  kada su ga roditelji videli nakon dužeg vremena - bio je sa ostalim članovima grupe, a prvo pitanje koje je dobio odnosilo se na visinu "Da li si ti to počeo da se smanjuješ (dok svi ostali rastu)?"


Min Yoongi ili Suga rođen je 9. marta 1993. godine, u Južnoj Koreji napunio je 27, a u ostatku sveta 26 godina. Nešto više o njemu pročitajte ovde, a što se rođendana tiče - Yoongi se odmah (u ponoć) zahvalio svima na čestitkama i obećao da će nastaviti sa napornim radom, a koliko je srećan što ima godinu više nedavno je sam opisao rekavši da mu godine predstavljaju priličan problem zato što uvek idu napred, a nikad unazad. Za kraj:

생일 축하

Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku