TXT debi 4. marta!

TXT_info

Grupa koju već uveliko zovu BTS 2.0 konačno je dobila datum svog debija. Najpre je procurela informacija da će se to dogoditi tokom marta, Big Hit su to demantovali uz objašnjenje da će TXT debitovati kada budu spremni, a zatim su objavili da će se to dogoditi 4. marta,

TOMORROW X TOGETHER

Ovaj period, u kojem su se sve oči uprte u Bang PD_ija (Big Hit vlasnik i tvorac BTS), obeležila je i informacija da ga je Billboard uvrstio u 25 svetskih inovatora ("Meet Music's New Power Generation: 25 Top Innovators"). Ovo priznanje svakako povećava motivaciju, ali i rizik ukoliko TXT ne opravda očekivanja.

Bang Si Hyuk

A.R.M.Y je predvideo da će Big Hit (poznajući njihovu lucidnost) nakon BTS debija uz "No More Dream" za TXT pripremiti pesmu pod nazivom "Dream Forever" ili nešto slično (dreaming je jedan od kodova Morzeove azbuke u TXT video najavama). Mada naziv debi singla nije poznat, naziv albuma jeste "Dream Chapter: STAR" - što će reći da će Dream era potrajati (valjda je to i logično nakon No More Dream BTS debija).

No More Dream

Istina je da će TXT konstantno porediti sa BTS_om, ali debi iz 2013. i ovaj generalno nije moguće porediti. BTS su sami krčili staze i puteljke da bi konačno stigli gde danas jesu, a TXT tom stazom treba samo da prođe. Istina, oboje imaju Big Hit podršku, juniori sigurno imaju podršku i pomoć od starijih kolega, a da li će uspeti (nakon početne euforije) u najvećoj meri će zavisiti od toga koliko su posvećeni muzici.

Ne zaboravite, ovo je period u kojom su u svetu prilično pažnju već privukle grupe nastale tokom prethodne godine - Stray Kids, The Boyz i Ateez.






Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku