Šta ako Yoongi najavi pohod na Oskara!

BTS_Aktuelno

Ne tako davno, ali u vremenu kada BTS još uvek nije postao sveprisutan na Billboard top listama, Yoongi je u ciljeve grupe uvrstio osvajanje Billboard_a. Mnogi su se nasmejali, ali kada se to dogodilo Suga je dobio još jedno pitanje vezano za BTS planove i opet smo dobili jasan odgovor - Grammy. Ovaj odgovor je osmehe postavio i na lica ostalih članova grupe, a zatim je došao septembar (2018) i gostovanje u Grammy muzeju. U decembru (2018) je stigla prva Grammy nominacija, a upravo je potvrđeno da su BTS pozvani na dodelu Grammy nagrada i da je poziv prihvaćen.


Šta će se dešavati ako Yoongi u naredne ciljeve uvrsti nominaciju za Oskara možemo samo da nagađamo. Zapravo, nakon Billboard i Grammy priznanja, teško da bi neko mogao tek tako da odbaci bilo koji cilj koji pred BTS postavi Yoongi.

BTS Genius - Min PD

LA je grad u kome će se održati ceremonija dodele Grammy nagrada i to 10. februara (kod nas - oko 5 ujutru 11. februara). Ovaj datum, ujedno, možemo posmatrati i kao završni dan odmora na kojem se BTS nalazi od sredine januara.

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku