BTS spremni za Wembley

BTS_Aktuelno

Mada je Love Yourself turneja još uvek aktuelna Big Hit i BTS su najavili novu u okviru koje će koncerti biti održavani samo na stadionima. Za sada se zna da će biti koncerata u SAD, Evropi (još jednom Lodnon i Pariz, dok centralne Evrope i regiona nema ni u najavi), Japanu i Brazilu.


Čitava priča je još jednom usmerila reflektore ka Yoongi_ju i nadimku koji se sve češće pominje - Minstradamus. Mali podsetnik, Suga je najavio pohod na Billboard Hot 100 listu i BTS su na istu stigli pre nego što je većina to očekivala. Zatim, najavio je Grammy i izazvao osmehe i na licima ostalih članova grupe. Pošto se i to dogodilo, preostalo je još da se ostvari Minstradamusova najava velike svetske koncertne turneje koja će obahvatiti samo nastupe na stadionima. E, sad se i to ostvarilo, a koje ciljeve je smislio Suga za naredni period verovatno ne zna ni Big Hit, a ne bi nas iznenadilo i da niko ne sme ni da ga pita.


Aktuelna turneja "Love Yourself" se završava u aprilu, a nova "Love Yourself: Speak Yourself" počinje u maju koncertom na stadionu Rose Bowl Stadium (LA) čiji je kapacitet 92,542 mesta. Konkretnije, završni koncerti aktuelne turneju su 6. i 7. aprila u Bangkoku, a prvi koncert nove turneje zakazan je za 4. maj. Prostor između ova dva nastupa će (najverovatnije) biti rezervisan za promociju novog albuma, a koliko su BTS i Big Hit sigurni u kvalitet novog materijala najbolje pokazuje činjenica da su već najavili koncertnu turneju, a da još uvek ne znamo ni ime novog albuma.

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku