Stigao je BTS Univerzum strip!

BTS_Univerzum

Mnogo teorija, još više nagađanja, tragične sudbine, putovanje kroz vreme, efekat leptira, paralelni univerzumi i to je tek početak BU (BTS Universe) fikcione priče koju su kreirali Big Hit i BTS tokom HYYH ere (opširnije o BU priči ovde). Do sada smo najveći problem imali sa odgovorima na brojna pitanja koja su proizašla iz prilično kompleksne radnje, ali zahvaljujući dogovoru koji su sklopili Big Hit i Naver Webtoon stiže nam web strip koji će (bar se to očekuje) mnogo toga pojasniti.


Idemo redom, webtoon ili web strip nosi naziv "Save Me". Big Hit je priložio sadržaj (scenario), koji je potom stigao do LICO kompanije koja je bila zadužena za adaptaciju i pretakanje priče u strip. Prolog i prve dve epizode su već dostupne - ovde, očekuje se da serijal izlazi sve do aprila, imaće ukupno 16 epizoda, a one će izlaziti četvrtkom (svaka slučajnost vezana za izbor dana i sjajnu knjigu Daglas Adamsa "Autostoperski Vodič Kroz Galaksiju" je verovatno namerna).

Početak je pomalo zbunjujuć za one koji prate ovu priču od početka - Seokjin se vraća u Južnu Koreju pošto je dve godine proveo u Americi nakon školovanja (u originalnoj priči, Seokjin se vratio iz Amerike kako bi pohađao srednju školu u koju je išao njegov otac). Kako bi pojednostavili, i inače prilično komplikovan sadržaj, jednostavno to posmatrajte ovako: Seokjin se vratio iz Amerike - upisao je srednju - završio je školu - još jednom je otišao u Ameriku - i jođ jednom se, nakon dve godine, vratio.

Nakon drugog povratka Seokjin je očekivao da je družina i dalje zajedno, ali stvarnost je drugačija. Yoongi i Jungkook više nisu među živima, Namjoon je u zatvoru, Hoseok u bolnici, Taehyung je ubio oca - ali se na zna šta se dešava sa njim, kao ni sa Jimin_om. Seokjin_u ostaje samo vera u putovanje kroz vreme kako bi sprečio niz tragičnih događaja...

Imajte na umu - ovo je izmišljena priča koju su kreirali Big Hit i BTS! Vremenom, postala je poznata kao BU tj. BTS Universe (BTS Univerzum).

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku