BTS naslednici su... TXT!

TXT_Aktuelno

Negde u novembru je procurela vest da Big Hit priprema novu K-pop grupu. Izdavačka kuća je tu informaciju odmah potvrdila, a sada znamo nešto više o njima. Za početak, grupa nosi naziv TXT (Tomorrow X Together) i ima pet članova - ono što su A.R.M.Y posebno podržali jeste činjenica da je grupu formirao Big Hit i da nije korišćen  survival TV format (gde članove biraju gledaoci) kako se pričalo na početku.


Redom, TXT članovi su: Soobin (lider), Yeonjun (najstariji), Beomgyu, Taehyun, Hueningkai (maknaae). Pozicije u grupi još uvek nisu potvrđene, kao ni tačan datum kada će debitovati, ali je poznato da su za glavno medijsko oružje izabrali ono što su svojevremeno izabrali i BTS - Twitter.


Zapravo, ako je verovati satu koji odbrojava vreme na zvaničnoj web prezentaciji, do debija je ostalo manje od 20 sati ili je to odbrojavanje do narednog videa... Kakogod, slede adrese društvenih mreža putem kojih možete pratiti TXT: Twitter, Instagram, Facebookweb prezentacija

Za sada, mišljenja su podeljena. Jedni smatraju da će izlazak iz BTS senke biti nemoguć, drugi da im je svetla budućnost zagarantovana, ali ono što je najvažnije - svi su spremni da im pruže šansu, a hoće li je TXT iskoristiti saznaćemo kada se grupa uključi u K-pop utakmicu.

Članovi benda:

Soobin (5. decembar 2000)


Najviši član benda (184cm) što mu je donelo nadimak: Oi (na korejskom), Cucumber (na engleskom) ili, jednostavno, Krastavac.

Yeonjun (13. septembar 1999)


Bio je trejni (trainee) u izdavačkoj kući CUBE Entertainment, prošao audiciju za WH Entertainment, a završio u Big Hit_u. Pojavio se u spotu za pesmu "Sigularity" (BTS) kao plesač, zato se očekuje da će on biti glavni plesač (main dancer). Visina: 183cm

Beomgyu (13. mart 2001)


Stiže iz grada iz kog su stigli Suga i V (Degu), svira gitaru, imao je rok grupu, dobar je učenik i odlično govori engleski. Visina: 178cm.

Taehyun (11. april 2002)


Voli fotografiju, pojavljivao se u nekoliko TV reklama i nosi titulu najnižeg u grupi - 174cm.

Hueningkai (14. avgust 2002)


Prvi, uslovno rečeno, stranac koji debituje za Big Hit. Rođen je na Havajima (Honolulu), majka mu je Korejka, a otac Brazilac. Maknae, pored korejskog govori i: engleski, portugalski i mandarinski.

* update: nešto više o grupi TXT pronađite ovde

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku