BTS izbegli raspad početkom 2018.

BTS_Aktuelno

Danas je gotovo nemoguće zamisliti muzičku 2018. bez BTS_a. Zapravo, kada se sve sagleda teško je zamisliti još uvek aktuelnu godinu bez njih u svakom pogledu. Uz muziku, tu su bile humanitarne akcije, debi na velikom platnu, šou programi, koncerti, nagrade, J Hope solo izlet, najmlađi (V i Jungkook) su otkrili nova interesovanja - fotografija (Vante) i režija (GCF)... Možemo još da nabrajamo, ali poenta ove priče je u tome da je sve moglo da bude mnoogo drugačije.


Završno veče dodele MAMA nagrada održano je u Hong Kongu. Očekivano, BTS su pokupili brdo nagrada, ali je najviše pažnje privukao govor koji je održao najstariji član grupe (Jin) pošto što su BTS dobili nagradu kao najbolja grupa u 2018. godini. Prvo su se fanovima zahvalili J Hope, Jimin, V i Suga. Zatim je pred mikrofon stao Jin i otkrio/potvrdio ono o čemu se početkom godine šuškalo.


Grupa je nakon "LY: Her" albuma i pokretanja UNICEF kampanje širom otvorila vrata svetske pozornice. Kako je rasla popularnost, tako je i pritisak bio sve veći, a Jin je potvrdio da su BTS članovi razmišljali i o prestanku rada: "Gledano sa psihološke strane, imali smo prilično težak period početkom godine. Stanje je bilo takvo da smo u međusobnim razgovorima pominjali i raspuštanje grupe. Ipak, odlučili smo da stisnemo petlju i drago mi je što je to rezultovalo ovako sjajnim rezultatima."


Ukoliko malo vratimo film unazad, prisetićemo se da su januar i februar bili poprilično tihi kad je reč o BTS_u. Pojavila se igrica za mobilne Superstar BTS, a Tan se ustalio kao osmi član (Yeontan, pas kojeg je u društvo deneoV, za one koje zanima rasa - Tan je pomeranac) - i to je to. Očekivali smo TV seriju, PC igricu i još po nešto, ali do marta i pojave dugo očekivanog J Hope mixtape_a imali smo samo znak pitanja. Zatim je stigao "LY: Tear" i odmah su svi zaboravili da su BTS možda bili u problemu (a bili su, što je Jin najzad i potvrdio).


Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku