Stižu BTS naslednici

BTS_BigHit

Dugo se šuškalo o tome kada će Big Hit lansirati novu grupu. Realno, BTS je dovoljno velik tako da im bilo šta novo predstavlja veći rizik nego stanje kakvo trenutno jeste. Ipak, Big Hit je potvrdio da će nova grupa debitovati početkom 2019. godine.
Drugih zvaničnih informacija nema, ali je nekako procurelo da će grupa imati pet članova i da će članovi biti izabrani kroz TV survival šou. A.R.M.Y je u startu podržao ideju o novom bendu, ali se ideja o biranju članova kroz šou program većini nije dopala. Istina, ovaj način kreiranja grupe se pokazao kao prilično profitibilan u Južnoj Koreji (tako su nastali: Monsta X, Twice, iKON, Pentagon, Momoland, Winners, Seventeen...), ali Big Hit i Bang PD (osnivač) su već pokazali da znaju da rade svoj posao tako da survival dođe kao bespotreban višak.


BTS će naravno podržati mlađe kolege, ali A.R.M.Y će sačekati debi i svako će za sebe odlučiti hoće li ili ne da podrži grupu koja je već pod velikim pritiskom (mada, još uvek nije ni oformljena). "BTS naslednici", "U BTS senci", "BTS kopija", "Big Hit - rezervni plan" ... ovo je samo deo etiketa koje su već pripojene grupi čiji će prvi zadatak, ujedno i najteži, biti pronalaženje izlaza iz BTS senke.

Možemo samo da im poželimo sreću, uz konstataciju da izbor članova kroz survival šou nekako ne ide uz Big Hit, a poređenja sa BTS_om će svako biti taman i da sviraju samo klasičnu muziku. 

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku