Jungkook kao režiser

BTS_Fun

Najmlađi BTS član već neko vreme skreće na sebe pažnju kratkim filmovima koje objavljuje. Njegov pseudonim je G.C.F (Golden Closet Film), a zavaljujući njemu možemo da zavirimo u jedan dan BTS "LY: Answer" turneje.


Jungkook je izabrao Newark (najveći grad države Nju Džersi, SAD; nalazi se blizu Veleke jabuke) kao lokaciju za svoj novi film. Koncert je održan 29. septembra, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video ispod.

Peti G.C.Film (Newark VHS ver.)

Izbor naziva G.C.F je u početku zbunjivao fanove. Golden je reč koja je objašnjavala samu sebe (golden maknae), ali Closet nije bio najjasniji i tako je bilo sve do intervjua koji je dao Jungkook, a u kome je otkrio da se njegov studio zove Golden Closet (Genius Lab je naziv studija u kojem stvara Yoongi, RM Studio je naziv studija lidera grupe, a nedavno je i V krstio svoj studio: Van Gogh's Bedroom)

Prvi G.C.Film (Tokijo)

Kratki filmovi su samo deo onoga što možemo da očekujemo iz ovog studija. Jungkook je još odavno pokazao želju da aktivnije učestvuje u kreiranju BTS zvuka ("Magic Shop" je rezultat te želje), njegov mixtape je ono što možemo da očekujemo nakon turneje, a sve češće se priča o Jungkook_u kao režiseru budućeg BTS video spota.

Drugi G.C.Film (Osaka)

Sve je krenulo u Japanu gde je Golden Maknae snimio prvi (Tokijo) i drugi (Osaka) film. Junak prve priče je Jimin, dok se u drugom pojavljuju i ostali članovi benda - mada se kao glavni akteri izdvajaju Jimin i V. Amerika je naredna destinacija.

Treći G.C:Film (SAD)

U trećem filmu G.C.F in USA pojavljuju se svi članovi benda, dok je za četvrto ostvarenje Jungkook iskoristio snimanje Summer package serijala pa je film snimio na Marijanskim ostrvima (Saipan). Za kraj, treba spomenuti da je uz odlične kadrove, maknae izabrao i sjajne muzičke podloge koje prate ove kratke filmove.

Četvrti G.C.Film (Saipan)

Uskoro ćemo saznati da li će se neki deo Evrope naći u narednom G.C.F ostvarenju.



Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku