BTS u bioskopima!

BTS_Aktuelno

Iz koncertnih dvorana i stadijuma, BTS stižu i na veliko platno. Premijera je zakazana za 15. nevembar, karte su uglavnom sve rasprodate, a zašto se najavljuje limitiran broj prikaza - nije baš najjasnije. Ipak, dobra vest je da će region (Srbija, Crna Gora, Hrvatska) bar na ovaj način moći da se druži sa članovima jednog od najpopularnijih bendova današnjice.


Po žanru ovo je dokumentarac i predstavlja prvi zvanični BTS film. Čitava priča nastala je iz dokumentarne serije "Burn The Stage" iza koje stoji YouTube i koju možete pogledati na YouTube Red kanalu. Film donosi nove scene - snimci sa koncerata, novi intervjui, a koliko se iz trailer_a može videti ubačene su i scene sa letovanja (da li je Malta (Bon Voyage 3) ili Saipan (Summer package 4) malo je teže dokučiti).


Dokumentarac prati BTS tokom WINGS turneje (Live Trilogy Episode III The Wings), na kojoj su BTS održali oko 40-ak koncerata širom sveta i ugostili više od 550.00 fanova. Možda deluje malo zastarelo prikazivati film sa prethodne turneje dok aktuelna Love Yourself traje, ali ko god je pogledao ovaj dokumentarac (seriju) reći će vam da vredi kupiti kartu i pogledati film na velikom platnu (na imdb ovaj dokumentarac je oscenjen sa 9.8, to je jasan pokazatelj o njegovom kvalitetu).


U Beogradu su najavljene tri projekcije za koje karata nema, ali koliko je poznato najavljene su nove - zato što pre po kartu.

Naziv: Burn the Stage: The Movie
Režija: Jun-Soo Park
Žanr: Dokumentarac
Opis: Film prati BTS tokom 300 dana turneje i pokazuje nam šta se dešavalo iza scene    

* update: Drugi BTS film u bioskopima "Love Yourself in Seoul" 26. januara 2019.

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku