BTS London Calling

BTS_Aktuelno

Da. Ovo je definitivno njihova godina. Naslovna strana Time magazina govori više od bilo kakvog teksta...


Sam intervju nije otkrio nešto posebno novo. Interesantno je da Suga bio mnogo pričljiviji nego u TV emisijama. Najpre je otkrio da je u Južnoj Koreji generacija njihovih roditelja koja je odrastala u mnogo težim uslovima (nakon korejskog rata) mnogo ponosnija na činjenicu da BTS sjajno promovišu zemlju od mlađih Korejaca. Zatim je pričao o uspehu grupe, stavljajući akcenat na tekstove pesama - koji jasno govore o problemima mladih širom sveta, o bolu, strepnji i brigama - sa kojima se suočavaju i članovi grupe. To je i jedan od ciljeva grupe, dodao je Yoongi - stvoriti vezu sa slušaocima, odnosno kreirati uzajamno saosećanje. BTS su tu vezu gradili pet godina i postavili je na prilično čvrste temelje.

RM je još jednom pojasnio poruku LY serijala, naglašavajući da je probleme u životu lakše prebroditi ako se suočimo sa samim sobom i prihvatimo sebe onakvim kakvi jesmo. Bez mnogo pametovanja, priznao je da ni članovi grupe to još nisu uspeli, ali da tome teže. BTS lider je dodao i da je izuzetno ponosan na činjenicu da u velikoj meri pomažu promociju K-pop zvuka širom sveta.

J Hope je govorio o timskom duhu kao jednom od važnih šrafova kojim je izgrađen uspeh grupe. Sve je podređeno timu, a pozitivnu atmosferu koju stvaraju uspešno prenose i na publiku. To je bio slučaj i prilikom gostovanja u Graham Norton_ovom šou programu  (The Graham Norton Show - osvojio pet BAFTA* nagrada i važi za jednu od najpopularnijih emisija u Britaniji).  


U emisiji se pojavio Jungkook (rasekao petu udarivši nogom u nameštaj prilikom istezanja i dobio kopče), ali je izostao Jimin (usled povrede vrata, do Amsterdama će sve biti uredu).

* BAFTA - British Academy Television Awards

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku