BTS & Halloween

BTS_Fun

Potrebno je malo mašte i članove BTS_a možete smestiti u vaše omljeno Halloween okruženje (kao na slici). Ono što je uobičajeno za ovaj praznik jesu horor filmovi, kostimirane žurke, pravljenje lampi od bundeva (jack-o'-lantern), dok deca idu od vrata do vrata vičući smicalica ili poslatistica (trick or treat). Veruje se da je praznik proizašao iz keltske tradicije (festival žetve), u Ameriku su ga preneli irski doseljenici, a danas se proslavlja širom sveta (od Japana i Australije do Švedske i Čilea).


BTS uglavnom postavljaju video na Trubi kako bi fanovima ulepšali praznik. Međutim, ove godine je video izostao, očekivao se "Anpanman" (možda se pojavi sa zakašnjenjem). Brojne obaveze vezane za turneju, solo izlet RM_a, primanje nagrada i ordenja (opširnije) i verzija albuma "LY: Answer" za japansko tržište svakako opravdavaju bend. Teaser za "Airplane pt. 2" koji će se naći na ovom albumu (na japanskom) već se pojavio što znači da kreće promocija po Japanu gde se, po planu, premešta i koncertna turneja.


Dok čekamo "Anpanman" Halloween verziju, možemo da se vratimo u godine iza nas.

2017. - "Go Go" Halloween version.


2016. -  "21st century girl" Halloween version


2015. je izostao klasičan video namenjen fanovima, ali je ostao zabeležen njihov nastup na Halloween žurci ("Dope" & "Boy in Love")


2014. - "War of Hormone" in Halloween.


* "Hallowe'en" znači "Veče svetaca" i dolazi iz Škotskog izraza "All Hallows' Eve".  

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku