BTS & Fortnite

BTS_Fun

To da BTS vole video igrice u svim oblicima poznato je odavno. Prednjače najstariji i najmlađi član (Jin & Jungkook), a tu je i V. Igra se League Of Legend, verovatno Starcraft (izuzetno popularna igra u J. Koreji), ali nije poznato da li je neko ušao u jednu od najpopularnijih igara danas - Fortnite.


Možda im obaveze nedozvoljavaju da se oprobaju u novoj igri, ali su gostujući kod Jimmy Felon_a postali učesnici Fortnite dance challenge_a. Kako je sve izgledalo možete pogledati u videu (ukoliko to već niste učinili).


* Fortnite se pojavio 2017. godine, postoje dva moda - Fortnite Battle Royale koji je za manje od godinu dana prvukao više od 100 miliona igrača. Cilj igre je preživljavanje, odnosno da ostanete jedini preživeli u okršaju sa stotinak drugih igrača. Ova verzija je besplatna. Drugi mod, Fortnite: Save the World (coop verzija u kojoj spašavate svet) se plaća (rani pristup). Iza igre stoji Epic games, za kratko vreme je postala kulturološki fenomen, Yoongi je možda i preskoči - ali Jungkook, teško.

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku