BTS Citi Field NY

BTS_Aktuelno

Ne tako davno (dodela Billboard nagarada 2017.) članovi BTS su odgovarajući na pitanja izjavili da se na njihovom spisku želja nalaze:


Ulazak na Billboard HOT 100 listu - bili su zadovoljni i 99. mestom, a stigli do 10. ("Fake Love"), odnosno 11. mesta ("Idol").


Zatim, ulazak među prvih 10 na Billboard 200 listu albuma - stigli su do 1. mesta i to dva puta u jednoj godini ("LY: Tear" i "LY: Answer"), koliko je to veliki uspeh za BTS govori i podatak da je poslednji album koji nije na engleskom jeziku na prvo mesto ove liste stigao još 2006. godine (Il Divo "Ancora").


Spomenut je tada i koncert na stadionu u Americi, više je zvučalo kao želja ili kao obećanje fanovima da će to jednog dana sigurno postići. Međutim, da će se to dogoditi tako brzo retko ko je mogao da pretpostavi - možda BTS Genije (Suga), mada čak ni on nije mogao da očekuje da će se karte za koncert na Citi Field stadionu (NY) prodati za manje od 10 minuta.


Slične želje je ponovio RM pred izlazak albuma "LY: Tear", ali je Suga već tad otišao korak dalje. Sve pomenuto je već nekako video da je 'na dohvat ruke', pa je podigao kriterijume. Želje su bile jasne - ulazak među bendove sa najvećim uticajem i sada već svima dobro poznat - Grammy.


Govorom u Ujedinjenim nacijama BTS su dokazali da spadaju u najuticajnije bendove današnjice. Istina, to je bilo očigledno i bez ovog govora. Na to su ukazivali i drugi muzičari, broj pratilaca na društvenim mrežama, gostovanja u najvažnijim šou programima... ali ovo je bio događaj kojim su mogli da zapuše usta i poslednjem hejteru.


Snaga koju A.R.M.Y danas ima je zadivljujuća. To dokazuju kroz humanitarne akcije i brojne događaje koje samostalno organizuju kako bi povećali popularnost benda. Članovi BTS_a su svesni toga i zato je gotovo nemoguće pronaći intervju u kojem su izostavljeni fanovi.

A.R.M.Y samo-organizacija - šatori postavljeni par dana pre koncerta

Svi članovi benda se slažu da je ovaj koncert najbolja nagrada za sav trud i rad koji su do sada uložili.Ipak, Suga se još jednom malo izdvojio - za njega ovo jeste nagrada, ali i najveći motiv da radi još više i bolje kako bi BTS zvuk bio još bolji.


Da, bend je gostovao u Grammy muzeju (u njemu se održavaju manifestacije koje su posvećene dobitnicima Grammy nagrade ili onima čija je popularnost tolika da je poželjno ugostiti ih što pre), ali to nije cilj koji je Yoongi zadao bendu. 

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku