BTS u Njujorku

BTS_Aktuelno

Govor BTS lidera u Ujedinjenim nacijama je naišao na sjajan prijem kako kod fanova, tako i u medijima. RM je u emisijama "Good Morning America" i "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" priznao da su mu se tresle ruke, da je imao neviđenu tremu, ali i da je zaodvoljan govorom. To, svakako, nije bila jedina tema emisija u kojima su BTS gostovali.


Saznali smo da Suga neodustaje od Grammy nagrade, da J Hope obožava šoping u Njujorku, a V hot dog u jutarnjim satima na ulicama Velike jabuke. Nije zaboravljen ni koncert na stadionu Citi Field u NY, za koji su karte otišle za manje od 10 minuta. Ovaj stadion je dom bejzbol ekipe New York Mets, ima oko 45.000 mesta, a koncert je zakazan za 6. oktobar.


Ipak, ono što A.R.M.Y najviše primećuje jeste najava benda. Naime, sve je teže naići na tekst ili uvod koji BTS predstavljaju kao K-pop grupu, a sve češće se o njima govori kao najvećem boy bendu na svetu. Priča o promeni termina je krenula još tokom WINGS turneje, a nastavila se sa Love Yourself erom.


Da li su K-pop ili boy bend? Verovatno najbolji odgovor je svojevremeno dao Bang PD (osnivač Big Hit izdavačke kuće i čovek koji je stvorio BTS). Istina, pitanje je bilo da li su BTS hip hop ili idol grupa, ali odgovor deluje univerzalno: "BTS su grupa koja priča neku svoju priču" - kad malo bolje razmislite, to i jeste tako.


Nadajmo se da će ta priča trajati još dugo. Kako stvari danas stoje - teško da će biti drugačije.


Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku