BTS osvojili Daesang!

BTS_Aktuelno

BTS su osvojili jednu od najvažnijih K-pop nagrada - Daesang u okviru ceremonije "2018 Soribada Best K-Music Awards"! Pored ove, BTS su osvojili i glavnu Bonsang nagradu, kao i nagradu koja nosi naziv World Social Artist Award.


Treba reći da su glavnu  Bonsang nagradu uz BTS dobili i: Wanna One, MONSTA X, Red Velvet, NCT 127, TWICE, MOMOLAND, NU’EST W, MAMAMOO, AOA i Bolbbalgan4.


Evo još nekoh dobitnika nagrada: Rookie Award: Stray Kids, The Boyz, NATURE, IZ; Artist Award: Red Velvet, MONSTA X; Netizen Popularity Award: EXO; Female Artist Popularity Award: MAMAMOO; Male Artist Popularity Award: Wanna One; Digital Daesang: TWICE i već pomenuta, najvažnija nagrada, Daesang: BTS.


U ime benda, prisutnima se obratio lider benda RM: "Mi smo sedam momaka koji ne misle da su nešto posebno, ali se nadam da vi koji gledate ovu ceremoniju znate da ste nas učinili posebnim... Nadamo se da i mi možemo da učinimo vaš dan, vaš život bar malo posebnijim." RM nije zaboravio ni fanove širom sveta kojima se obratio na engleskom: "Želimo da se zahvalimo i pošaljemo ljubav svim fanovima širom sveta. Hvala, ARMY!"

Čestitamo!


Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku