BTS Superstar 30. nivo

BTS_Superstar

Većina fanova grupe BTS već neko vreme ima priliku da igra ritam igricu SuperStar BTS na Android uređajima. Istina, u dobrom delu sveta igrica još uvek nije dostupna preko Google Play prodavnice (kako da je instalirate pogledajte ovde), ali A.R.M.Y se snalazi kako zna i ume kako bi došao do igrice, a kad dođe problema nema do 29. nivoa...


Za većinu prosečnih igrača, prelazak na 30 nivo izgleda nemoguće. Potrebno je da završite par misija, od kojih je jedna da u Normal modu završite igru (pesmu) sa tri zvezdice (ne jednom, već pet puta). Pokazalo se, da ovde većina igrača zaglavi, a preporuke onih koji su vičniji ovakvim igrama baš i ne pomažu. Dakle, zaboravite pokušaje da ovo prođete uz "Run" (The Most Beautiful Moment in Life, Part 2), "Begin" (Wings) ili neku treću pesmu (preporuku) koju ste nekako izguglali. Ubedljivo najlakši način je četvrta pesma sa albuma The Most Beautiful Moment in Life: Young Forever- "Intro: 화양연화" (Intro: HYYH).

* Potrebno je da prve tri pesme završite makar sa jednom zvezdicom kako bi vam se Intro otključao. Srećno! (lakše ne može)

** Nešto više o igrici pogledajte ovde.

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku