BTS Fešta - drugi deo

BTS_Aktuelno

Fešta se nastavlja sve do 13. juna kada BTS puni pet godina. Uz proslavu, bend trenutno skuplja nagrade po Južnoj Koreji - što za singl "Fake Love", što za aktuelni album. A.R.M.Y budno prati svaki Bangtan korak, pa je tako i uhvaćena informacija da je Zedd uradio EDM remiks pesme "Fake Love". Datum kada će biti objavljen se još ne zna, a ovu informaciju je sa ostatkom sveta podelio sam Zedd tako da mesta za nagađanja nema.


BTS su već objavili zvaničan rok remiks aktuelnog hita, koji sa gitarama i bubnjevima zvuči odlično, zato je čak i A.R.M.Y iznenadila ova vest. Ipak, činjenica da iza EDM (elektro dance music) remiksa stoji jedan od najpoznatijih producenata danas (Zedd), dovoljna je da se ova odluka ne preispituje i da se juri informacija više o tome kada će se pojaviti.

BTS & Zedd

Do tada tu je Fešta koja nam je donela sjajnu obradu (cover) na Soundcloud_u koju je uradio Jin. Zatim, još slika na Fejsu, a tu je i nov klip na Trubi koji su BTS objavili (Best Of Me)



* UPDATE: Big Hit je potvrdio da je preminula Jin_ova baka i da je on zbog toga ranije napustio dodelu nagrada (Inkigayo). Ova vest je pogodila sve članove benda, kao i A.R.M.Y širom sveta i sigurno će uticati na proslavu. Ipak, ona sad i nije toliko važna, važno je da Jin bude dobro i uzme koliko god mu vremena treba za oporavak. 조위

** UPDATE II: Stigao je još jedan poklon na Soundcloud_u, ovog puta reč je o hip hop trojcu ili okosnici grupe BTS - RM, Suga i J Hope. Diss track nosi naziv Ddaeng, A.R.M.Y već nagađa da li naslov znači uzvik kad se napravi greška (na korejskom) ili imitaciju zvona telefona ili... Suga je producirao pesmu, a poznato je da naslovi njegovih pesama uglavnom imaju neku skrivenu poruku ili skriveno značenje tako da je sezona nagađanja otvorena dok Suga ne progovori o tome. Diss track možete čuti ovde

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku