Jimin - ponovo pretnja

BTS_Aktuelno

Dovoljan je jedan bolestan mozak pa da BTS armija širom sveta zaboravi na euforiju koja prati izlazak novog albuma (18. maj). Svi znamo da cena slave uvek za sobom vuče razne pretnje što ljutih, što opsednutih fanova. Kad je BTS u pitanju, hejtera ima, ali nekih ozbiljnijih pretnji (bar koliko je poznato) nije bilo. Preciznije, nije bilo za šestoricu članova dok je Jimin već drugi put na meti mozgova koji su apsolutno ne razumljivi svakoj normalnoj osobi bilo da je BTS fan ili ne.


Jimin je prvu ozbiljnu pretnju dobio 2017. godine pred koncert u L.A putem Twitter_a, a nova pretnja je "najava napada" na koncertu u Teksasu koji je planiran za septembar ove godine - opet, putem Twitter_a. BTS armija je brzo reagovala. Alarmirani su svi nadležni organi, a istragu je pokrenula i policija u Teksasu (Fort Worth).


OK, poznato je da pas koji laje ne ujeda, ali nije poznato čime je Jimin zaslužio da dva puta prolazi kroz ovo. Neko ko javno objavi pretnju sigurno nije, narodski rečeno, sam svoj i svakako je poželjno što pre ga locirati i poslati na pregled.

Deo poruke, čisto da shvatite o koliko bolesnom mozgu se radi, glasi:

"I'm going to shoot Park Ji Min with a Glock 19 in Fort Worth on September 16, while he sings 'Serendipity'. It's going to be fun seeing his lifeless body hit the floor."

U prevodu: "Upucaću Park Ji Min_a sa Glokom 19 (vrsta pištolja) u Fort Worth_u 16. septembra dok peva 'Serendipity'. Biće zabavno videti kako njegovo beživotno telo pada na pod."

Da, B O L E S N O ! Neki, očigledno ne shvataju da sloboda govora ne znači da imamo pravo da pišemo i pričamo šta i gde hoćemo ili da pretimo i vredjamo kadgod nas neko naljuti.


Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku