BTS u Japanu

BTS_Aktuelno

Ženska K-pop grupa KARA držala je rekord šest godina i četiri meseca kao najprodavaniji strani izvodjač. One su u prvoj nedelji nakon objavljivanja albuma "Super Girl" 2011. godine prodale preko 275 hiljada kopija u Japanu, a onda se pojavio treći album "Face Yourself" BTS_a. U prvoj nedelji prodat je u preko 282 hiljade kopija i tako su BTS oborili još jedan rekord. Zahvaljujuči publici u Japanu, momci iz Bangtan_a su podsetili fanove da će se susresti sa njima 18. aprila (fan meeting).


"Face Yourself" se našao i na Billboard 200 listi albuma (43. mesto). Ovo je njihov šesti album koji se našao na ovoj listi i tako su oborili vlastiti rekord. Pored njih na ovoj listi su se našli i G-Dragon (tri puta), Big Bang i EXO (2 puta). Ovaj album je dostigao i prvo mesto Billboard World liste albuma - to je peti album BTS_a koji je stigao na vrh ove liste. Njima uz rame idu Got7, Red Velvet i BAP sa četiri albuma.

Na ovaj način, BTS su na najbolji način zapušili usta hejterima koji su prethodne godine u ovo vreme govorili da je Def Jam Recordings (više o tome ovde) napravio grešku kad je stao iza BTS_a u Japanu.

Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku