BTS novi album stiže

Dovoljno je da se izbaci kratak film, bez nekih velikih objašnjenja i da se A.R.M.Y širom planete probudi iste sekunde. Naziv filma je "Theme of LOVE YOURSELF 起 Wonder"  (起 - koren), producent i kompozitor je niko drugi do Hitman Bang (Bang PD), režija je poverena proverenom Lumpens timu, a kako sve izgleda najbolje govori sam film:


4. aprila se pojavio nov studijski album za japansko tržište i odmah je stigao do 1. mesta Oricon liste (najvažnija muzička top lista u Japanu). Istog dana, BTS je učestvovao u Danu sećanja na Martin Luther King_a pod sloganom "I have a dream" (rečenica i govor po kojem je M.L. King ostao zapamćen). Preciznije, naziv kojim se obeležava 50 godina od kako je ubijen M.L. King, a koji je pokrenuo Steve Wonder jeste "Dream Still Lives". U video se pojavljuju mnoge poznate ličnosti. Tu su Michelle i Barack Obama, Samuel L. Jackson, Mariah Carey, Elton John, Whoopi Goldberg, Meryl Streep... i mnogi drugi. Podrazumeva se, kako su BTS deo ovog projekta da se i oni pojavljuju u videu.

."

"San o lepšem i boljem svetu, o svetu bez gladi i rata, o svetu bez mržnje i nasilja mora uvek postojati. On, jednostavno, mora biti deo nas i od njega ne smemo odustati."


Коментари

Популарни постови са овог блога

BTS - članovi benda

BTS u Srbiji

Kad BTS ide u vojsku